ΑΓΓΛΙΑ

Αφίσα σε αγγλική παμπ Μαρινάκης, Νότιγχαμ και Ολυμπιακός!

Αφίσα σε αγγλική παμπ Μαρινάκης, Νότιγχαμ και Ολυμπιακός!

Παροξυσμό έχει προκαλέσει σε φίλους της Νότιγχαμ Φόρεστ η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ομάδας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και κάποιοι εξ αυτών θέλησαν να ευχαριστήσουν τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού με μια ιδιαίτερη αφίσα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο νέος ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς την Πέμπτη (18/5) ολοκληρώθηκε και τυπικά η αγοραπωλησία της αγγλικής ομάδας, σε ένα deal ύψους 50 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τον Τύπο στο Νησί.

Το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς καθόταν στο... λαιμό των φίλων της Φόρεστ, που αντιμετωπίζουν με πανηγυρική διάθεση τις εξελίξεις, που αφορούν την αποχώρηση του Φαουάζ Αλ Χασαουί και την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ιδιοκτησιακό χάρτη του συλλόγου.

Ο ενθουσιασμός των φίλων της Νότιγχαμ αποτυπώνεται χαρακτηριστικά σε μια αφίσα που δημιούργησαν κάποιοι εξ αυτών και η οποία φιλοξενείται σε μια παμπ της πόλης.

Σε κόκκινο φόντο φιγουράρουν τα σήματα των Φόρεστ και Ολυμπιακού και δύο μηνύματα, το ένα γραμμένο στα ελληνικά!

"Ευχαριστούμε κ. Μαρινάκη και κ. Κομινάκη που αγοράσατε τον σύλλογο μας. Δάσος μέχρι να πεθάνουμε", είναι τα μηνύματα στην αφίσα, ενδεικτικά της ευφορίας που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών της Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την αγορά της ομάδας από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Αφίσα σε αγγλική παμπ Μαρινάκης, Νότιγχαμ και Ολυμπιακός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πανηγυρίζουν για τον Μαρινάκη οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ
"Ολυμπιακός για Φελίπε Μόρα"
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ