ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζωντανή στη μάχη της παραμονής η Νιούκαστλ, βαθμός για Γουότφορντ με Χολέμπας!

Newcastle United's Salomon Rondon celebrates scoring his side's second goal of the game during the English Premier League soccer match between Newcastle United and AFC Bournemouth at St James Park stadium, Newcastle, England. Saturday Nov. 10 2018 (Owen Humphreys/PA via AP)
Newcastle United's Salomon Rondon celebrates scoring his side's second goal of the game during the English Premier League soccer match between Newcastle United and AFC Bournemouth at St James Park stadium, Newcastle, England. Saturday Nov. 10 2018 (Owen Humphreys/PA via AP) OWEN HUMPHREYS/PA VIA AP

Ένα χρυσό τρίποντο που της επέτρεψε να ξεφύγει μετά από καιρό από την επικίνδυνη ζώνη πήρε η Νιούκαστλ, επικρατώντας 2-1 της Μπόρνμουθ. Χρυσό 1-1 για την Γουότσφορντ στο Σαουθάμπτον με την υπογραφή του Χολέμπας.

Ο Σάλομον Ρόντον ήταν άσφαιρος εδώ και καιρό όμως στο ματς με την Μπόρνμουθ έδωσε τέλος στην κατάρα που τον ακολουθούσε και με τα δύο πρώτα του γκολ στην Premier League από τότε που φόρεσε τη φανέλα της Νιούκαστλ, οδήγησε την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ στο 2-1 επί της Μπόρνμουθ.

Ο επιθετικός από την Βενεζουέλα σκόραρε στο 7' και στο 40 και ουσιαστικά χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του, που της επέτρεψε μάλιστα να αποδράσει μετά από καιρό από την επικίνδυνη ζώνη αλλά και να ατενίζει το μέλλον της στη μεγάλη κατηγορία με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Όσον αφορά στα άλλα αποτελέσματα από τα σαββατιάτικα απογευματινά ματς της 12ης αγωνιστικής, ξεχωρίζει ο εκτός έδρας βαθμός που πήρε η Γουότφορντ στο "Σεντ Μέρις" κόντρα στην Σαουθάμπτον, με τον Χοσέ Χολέμπας να ισοφαρίζει για τις "σφήκες" με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 82' καθώς και το 0-0 στο Λέστερ-Μπέρνλι, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τις "αλεπούδες" μετά τον τραγικό χαμό του ιδιοκτήτη τους Vichai Srivaddhanaprabha.

Στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας, η Τότεναμ επιβλήθηκε 1-0 της Κρίσταλ Πάλας στο "Σέλχαρστ Παρκ" με σκόρερ τον Φόιθ στο 66' και κατάφερε έτσι να σκαρφαλώσει στην 2η θέση της βαθμολογίας, πιάνοντας τις Λίβερπουλ και Τσέλσι στους 27 βαθμούς.

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 10 Νοεμβρίου

Κάρντιφ - Μπράιτον 2-1 (28' Πάτερσον, 90' Μπαμπά / 6' Ντανκ)

Χάντερσφιλντ - Γουέστ Χαμ 1-1 (6' Πρίτσαρντ / 74' Φελίπε Άντερσον)

Λέστερ - Μπέρνλι 0-0

Νιούκαστλ - Μπόρνμουθ 2-1 (7' 40' Ρόντον / 45' Λέρμα)

Σαουθάμπτον - Γουότφορντ 1-1 (20' Γκαμπιαντίνι / 82' Χολέμπας)

Κρίσταλ Πάλας - Τότεναμ 0-1 (66' Φόιθ)

Κυριακή 11 Νοεμβρίου

Λίβερπουλ - Φούλαμ (14:00)

Τσέλσι - Έβερτον (16:15)

Άρσεναλ - Γουλβς (18:30)

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουναιτεντ (18:30)

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

Κάρντιφ - Μπράιτον 2-1

Χάντερσφιλντ - Γουέστ Χαμ 1-1

Λέστερ - Μπέρνλι 0-0

Νιούκαστλ - Μπόρνμουθ 2-1

Σαουθάμπτον - Γουότφορντ 1-1

Κρίσταλ Πάλας - Τότεναμ 0-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ