PREMIER LEAGUE

Υποψήφιος προπονητής του μήνα ο Σίλβα

Hull City manager Marco Silva gestures during their English Premier League soccer match between Hull City and Burnley at the KCOM Stadium, Hull, England, Saturday, Feb. 25, 2017.  (Mike Egerton/PA via AP)
Hull City manager Marco Silva gestures during their English Premier League soccer match between Hull City and Burnley at the KCOM Stadium, Hull, England, Saturday, Feb. 25, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) AP

Ο Μάρκο Σίλβα είναι υποψήφιος για προπονητής του μήνα στην Premier League, έχοντας τη Χαλ εκτός ζώνης υποβιβασμού μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα. Οι αντίπαλοι του Πορτογάλου τεχνικού για το βραβείο.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού φτιάχνει για τα καλά το όνομα του στο Νησί. Κατάφερε να βγάλει την Χαλ εκτός ζώνης υποβιβασμού και οι επιτυχίες του στο πρόσφατο διάστημα, τον φέρνουν ως υποψήφιο προπονητή του μήνα στην Premier League.

Σίγουρα πάντως οι αντίπαλοι του Μάρκο Σίλβα για το βραβείο μόνο αμελητέοι δεν είναι. Αντόνιο Κόντε, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, Ζοζέ Μουρίνιο και Κρεγκ Σέιξπιρ είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι για το βραβείο.

Ο Κόντε οδήγησε την Τσέλσι στον τελικό του FA Cup και έχει τους "μπλε" στην κορυφή του πρωταθλήματος, ο Ποτσετίνο παρουσιάζει μια Τότεναμ που αποδίδει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Αγγλία, ο Μουρίνιο ετοιμάζεται για τον τελικό του Europa League κρατώντας την Γιουνάιτεντ αήττητη για 25 ματς πρωταθλήματος, ενώ ο Σέιξπιρ ευθύνεται για την αναγέννηση της Λέστερ.

Γίνεται αντιληπτό ότι και μόνο ως υποψηφιότητα, το επίτευγμα του Μάρκο Σίλβα είναι σημαντικό και το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού αποκτά σταδιακά ολοένα και μεγαλύτερη φήμη στο Νησί.

(Mike Egerton/PA via AP)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ