PREMIER LEAGUE

Χωρίς τον Λακαζέτ η Άρσεναλ κόντρα στη ManUtd

Arsenal's Alexandre Lacazette, left, and Huddersfield Town's Martin Cranie battle for the ball during the English Premier League match at the Emirates Stadium, London, Wednesday Nov. 29, 2017. (Nigel French/PA via AP)
Arsenal's Alexandre Lacazette, left, and Huddersfield Town's Martin Cranie battle for the ball during the English Premier League match at the Emirates Stadium, London, Wednesday Nov. 29, 2017. (Nigel French/PA via AP) AP

Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ άνοιξε τον δρόμο της νίκης για την Άρσεναλ κόντρα στη Χάντερσφιλντ με το 7ο γκολ του, αλλά τραυματίστηκε και δεν θα παίξει στο κρίσιμο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μία σημαντική απουσία θα έχει ο Αρσέν Βενγκέρ στο σπουδαίο ματς του Σαββάτου (2/12) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αλεξάντρ Λακαζέτ.

Ο Γάλλος επιθετικός με το 7ο γκολ στην Premier League άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη επί της Χάντερσφιλντ, αλλά στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στον προσαγωγό.

"Ο Λακαζέτ έχει πρόβλημα στον προσαγωγό και σίγουρα δεν θα παίξει το Σάββατο", τόνισε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος στη θέση του έβαλε τον Ολιβιέρ Ζιρού που σκόραρε δύο φορές και αυτός αναμένεται να είναι στην κορυφή της επίθεσης κόντρα στη ManUtd, με τους Αλέξις Σάντσες και Μεσούτ Εζίλ στα άκρα.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ