ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ 0-1: Το μαγικό άγγιγμα του Σαλάχ την κράτησε πρώτη

Liverpool's Mohamed Salah, left, scores his side's first goal of the game against Huddersfield Town during their English Premier League soccer match at the John Smith's Stadium in Huddersfield, England, Saturday Oct. 20, 2018. (Richard Sellers/PA via AP)
Liverpool's Mohamed Salah, left, scores his side's first goal of the game against Huddersfield Town during their English Premier League soccer match at the John Smith's Stadium in Huddersfield, England, Saturday Oct. 20, 2018. (Richard Sellers/PA via AP) RICHARD SELLERS/PA VIA AP

Η αήττητη πορεία της Λίβερπουλ στη φετινή Premier League συνεχίστηκε, με τους "κόκκινους" να αποδρούν με επιτυχία από την έδρα της Χάντερσφιλντ με γκολ του Σαλάχ και να παραμένουν στην κορυφή (VIDEO).

Δύο ισοπαλίες, έστω και αν ήρθαν στα ντέρμπι με την Τσέλσι (1-1 εκτός) και Μάντσεστερ Σίτι (0-0 εντός), ήταν πολλές για τη φετινή Λίβερπουλ των υψηλών φιλοδοξιών, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να παίρνει το τρίποντο στην έδρα της Χάντερσφιλντ και να παραμένει στην κορυφή, ισόβαθμη στους 23 πόντους με την ομάδα του Γκουαρδιόλα.

Οι "κόκκινοι" ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους χωρίς όμως να φτιάχνουν πολλές φάσεις και για να μπορέσουν να φύγουν νικητές και να αποφύγουν τη γκέλα χρειάστηκε να ξεδιπλώσει ο Μοχάμεντ Σαλάχ την κλάση του στο χορτάρι.

Στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία του αγώνα στο 24', ο Αιγύπτιος εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την κάθετη μεταβίβαση του Σατσίρι και με το δεξί πλάσαρε τον Λοσλ για το 0-1 στο "Kirklees Stadium" που έμεινε ως το φινάλε.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 0-1 (HIGHLIGHTS)

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ: Λοσλ, Γιόργκενσεν, Σίντλερ, Λεβ, Χαντέργκιονάι (71' Εμπενζά), Μούι, Χογκ (90' Ντιακαμπί), Μπίλινγκ (70' Μουνιέ), Ντουρμ, Πρίτσαρντ, Ντεπουάτρ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Γκόμες, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον (46' Βαϊνάλντουμ), Λαλάνα (69' Φαμπίνιο), Μίλνερ (77' Φιρμίνο), Σαλάχ, Σατσίρι, Στάριτζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ