PREMIER LEAGUE

Βάρντι: "Ο Ρανιέρι ξενυχτάει... "

Βάρντι: "Ο Ρανιέρι ξενυχτάει... "

Ο Τζέιμι Βάρντι χαρακτήρισε τελειομανή τον Κλάουντιο Ρανιέρι και αποκάλυψε ένα από τα μικρά μυστικά του Ιταλού τεχνικού που έχουν οδηγήσει τη Λέστερ στην κορυφή της Premier League.

"Δεν κοιμάται τα βράδια, είναι σε θέση να δει μέχρι και 60 clip ενός μόνο παίκτη που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Και την επόμενη ημέρα μας διηγείται όλες τις κινήσεις του", τόνισε μεταξύ άλλων ο Βάρντι για τον Ρανιέρι σε συνέντευξή του στην "Betfair" και πρόσθεσε:

"Όταν έρχεται για να μας μιλήσει για θέματα τακτικής είναι ικανός να μας μιλάει για έναν μόνο αντίπαλο συγκεκριμένα, λέγοντάς μας ότι σε 49 περιπτώσεις κινείται έτσι και σε 11 άλλες διαφορετικά.

Είναι εκπληκτικός, δεν μου είχε συμβεί ποτέ να έχω έναν τέτοιο προπονητή, τέτοιο λάτρη της τελειότητας. Μας βοηθάει πάρα πολύ στην προετοιμασία των αγώνων".

Βάρντι: "Ο Ρανιέρι ξενυχτάει... "
© PA

Ψηλά στη λίστα της εθνικής Ιταλίας ο Ρανιέρι

Οι μετοχές του Κλάουντιο Ρανιέρι έχουν εκτοξευτεί τόσο ψηλά στο χρηματιστήριο των προπονητών που αυτή τη στιγμή έχει φτάσει να χτυπάει την πόρτα της εθνικής Ιταλίας.

Σύμφωνα με τη "Gazzetta dello Sport" η ιταλική ομοσπονδία αναζητάει τον διάδοχο του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο στη μετά Euro 2016 εποχή (είναι μία ανάσα από το να υπογράψει στην Τσέλσι), με τους Κλάουντιο Ρανιέρι και Ρομπέρτο Ντοναντόνι να είναι στην πρώτη γραμμή της λίστας, ενώ στα υπόψη είναι και τα ονόματα των Φάμπιο Καναβάρο, Βιτσέντσο Μοντέλα, Βάλτερ Ματσάρι και Τζαμπιέρο Βεντούρα.

Διαβάστε ακόμα: Θέλει το "μπαμ" με Τότι ο Ρανιέρι

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ