PREMIER LEAGUE

Βάρντι: "Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου λόγω Ρανιέρι"

Leicester City's Jamie Vardy, right, recieves a hug from manager Claudio Ranieri, left, during the English Premier League soccer match between Newcastle United and Leicester City at St James' Park, Newcastle, England, Saturday, Nov. 21, 2015. (AP Photo/Scott Heppell)
Leicester City's Jamie Vardy, right, recieves a hug from manager Claudio Ranieri, left, during the English Premier League soccer match between Newcastle United and Leicester City at St James' Park, Newcastle, England, Saturday, Nov. 21, 2015. (AP Photo/Scott Heppell) AP

Ο Τζέιμι Βάρντι αποκάλυψε ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα που αφορούν τη ζωή του και την οικογένειά του, λόγω της υποτιθέμενης ανάμειξής του στην απομάκρυνση του Κλάουντιο Ρανιέρι!

Σοβαρές καταγγελίες από τον Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος αποκάλυψε ότι λαμβάνει απειλητικά μηνύματα προς την ίδια του τη ζωή και την οικογένειά του, εξαιτίας των κατηγοριών που αφορούν ανάμειξή του στην απόλυση του Κλάουντιο Ρανιέρι. Τόνισε, δε, ότι κάποιοι έχουν αποπειραθεί να σταματήσουν τη σύντροφό του εν ώρα οδήγησης, με τα παιδιά στο πίσω κάθισμα!

“Η ιστορία είναι εκεί έξω και ο κόσμος την παίρνει και 'χοροπηδά' πάνω της. Λαμβάνεις απειλητικά μηνύματα για τη ζωή της οικογένειάς σου, για τα παιδιά σου, για όλους. Για να είμαι ειλικρινής, λαμβάνω τέτοιου είδους μηνύματα κάθε βδομάδα. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περπατώντας στο δρόμο", είπε αρχικά, για να συμπληρώσει:

"Οι ποδοσφαιρόφιλοι δεν δείχνουν να με συμπαθούν. Απλώς ζω με αυτό. Άνθρωποι προσπαθούν να σταματήσουν τη σύντροφό σου καθώς οδηγεί, με τα παιδιά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Δεν είναι το καλύτερο. Συνέβη κάμποσες φορές. Είναι τρομακτικό. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους μπλοκάρεις στο Twitter. Άνθρωποι προσπαθούν να σε σταματήσουν, αλλά αν δεν υπάρχουν κάμερες, την πάτησες”.

Όσον αφορά στον Ρανιέρι, πρόσθεσε: “Είναι δύσκολο, μην με παρεξηγείτε. Αυτό που έκανε για τη Λέστερ ήταν απίστευτο και κανείς δεν θα το περίμενε ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Μπορούμε μόνο να τον ευχαριστούμε για αυτό. Ο τρόπος με τον οποίο πήγε αυτή η σεζόν... Οι παίκτες δεν είναι εκείνοι που απολύονται. Αυτό πάντα πέφτει στον προπονητή και αυτό έχει συμβεί. Είμαστε όλοι ειλικρινά συντετριμμένοι από αυτό που συνέβη”.

AP Photo/Scott Heppel

Βάρντι: "Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου λόγω Ρανιέρι"
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ