PREMIER LEAGUE

Βανδάλισαν το αυτοκίνητο του Παγέτ

Βανδάλισαν το αυτοκίνητο του Παγέτ

Απ' το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η σχέση ανάμεσα σε Ντιμιτρί Παγέτ και Γουέστ Χαμ. Φίλαθλοι του συλλόγου επιτέθηκαν με τούβλα στο αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή.

Εκτός ορίων φαίνεται πως είναι η σχέση ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Ντιμιτρί Παγέτ, καθώς ο Γάλλος αποτελεί εδώ καιρό "ξένο σώμα" απ' τον αγγλικό σύλλογο, ενώ η φυγή του αποτελεί το καλύτερο σενάριο.

Μάλιστα, έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να αποχωρήσει απ' το Νησί με προορισμό τη Γαλλία και τη Μαρσέιγ. Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο πλευρές κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά η Γουέστ Χαμ ζήτησε περισσότερα χρήματα (σ.σ 45 εκατ. ευρώ) για να τον παραχωρήσει, με αποτέλεσμα να "παγώσει" η συζήτηση.

Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail, η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει, μιας και φίλαθλοι των "σφυριών" βανδάλισαν το αυτοκίνητο του 29χρονου άσου. Άξιο αναφοράς είναι ότι βρήκε τα τζάμια σπασμένα από πεταμένα τούβλα, έξω απ' το σπίτι του.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι φίλαθλοι της ομάδας δεν επιθυμούν την παρουσία του στο Νησί και το δείχνουν με έμπρακτο τρόπο. Πάντως, δεν είναι οι μόνοι που δεν τα πάνε καλά με τον Παγέτ, καθώς δεν του μιλούν ούτε οι συμπαίκτες του. Είναι φανερό ότι η φυγή και η επιστροφή στη Γαλλία φαντάζει ιδανικό σενάριο για τον ίδιο και τη σύζυγό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Προσβλητική" προσφορά της Μαρσέιγ για Παγέτ
Παγέτ: "Θα κόψω τους χιαστούς μόνος μου"
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ