PREMIER LEAGUE

Ύμνοι Ρανιέρι για τον Βάρντι

Ύμνοι Ρανιέρι για τον Βάρντι

Ο Τζέιμι Βάρντι μπήκε σε ένα κλειστό κλαμπ παικτών σκοράροντας κόντρα στη Σαουθάμπτον και ο Κλάουντιο Ρανιέρι έκανε ειδική μνεία στον πρώτο σκόρερ της φετινής Λέστερ και της Premier League. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Σαουθάμπτον προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο του αγώνα της με την Λέστερ στο "St Mary's Stadium" όμως η ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι αποδείχτηκε επτάψυχη για ένα ακόμα ματς πρωταθλήματος, καθώς σκόραρε δις στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα για πολλοστή φορά που βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν αναντίρρητα ο "καυτός" Τζέιμι Βάρντι που πέτυχε και τα δύο γκολ των "αλεπούδων" (το πρώτο με κεφαλιά-κανονιά στο 66' και το δεύτερο με σουτ- δυναμίτη μέσα από την περιοχή στο 91') και έφτασε τα 9 στο πρωτάθλημα, με τον Άγγλο επιθετικό να μπαίνει μάλιστα σε ένα ιδιαίτερο "κλαμπ" παικτών.

Πρόκειται για αυτούς που έχουν βρει δίχτυα σε έξι συνεχόμενα ματς Premier League μέσα σε αυτό τον αιώνα, με τον Βάρντι να γίνεται ο τέταρτος κατά σειρά μετά τους Μάικλ Όουεν, Τζέιμς Μπίτι και Ντάνιελ Στάριτζ.

Ύμνοι Ρανιέρι για τον Βάρντι

Φυσικά η καθοριστική του συμβολή στον βαθμό της Λέστερ δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον Κλάουντιο Ρανιέρι, με τον Ιταλό τεχνικό να τον χαρακτήριζει φανταστικό στη συνέντευξη Τύπου και να υπογραμμίζει:

"Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας, είναι σημείο αναφοράς για μας στην επίθεση. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλός, φανταστικός", δήλωσε για τον Βάρντι ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, ο οποίος πάντως είχε καλά λόγια να πει για όλους τους παίκτες του.

Ύμνοι Ρανιέρι για τον Βάρντι

"Έχω πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να γυρίσουν ένα ματς. Πιστεύω ότι έχουμε σπουδαίο ομαδικό πνεύμα. Ακόμα και όταν δεχτήκαμε δύο γκολ, πιστεύαμε ότι τα πάντα είναι δυνατά".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ