PREMIER LEAGUE

Τσέλσι - Νόριτς: Ο Πούλισιτς σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ζιρού

Chelsea's Olivier Giroud, centre, heads the ball into the goal to score his team's first goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Norwich City at Stamford Bridge in London, England, Tuesday, July 14, 2020. (AP Photo/Adam Davy,Pool)
Chelsea's Olivier Giroud, centre, heads the ball into the goal to score his team's first goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Norwich City at Stamford Bridge in London, England, Tuesday, July 14, 2020. (AP Photo/Adam Davy,Pool) AP PHOTO/ADAM DAVY,POOL

Η Τσέλσι βρήκε αντίσταση κόντρα στην Νόριτς αλλά κατάφερε να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με τον Ζιρού να κάνει το 1-0 αξιοποιώντας εξαιρετική σέντρα του Πούλισιτς από τα αριστερά (VIDEO).

Λίγο η κόπωση από τα συνεχή παιχνίδια, λίγο η (μεγάλη) πίεση για το αποτέλεσμα στη μάχη που δίνει για την έξοδο στο Champions League, έφεραν την Τσέλσι να κοντεύει να βγάλει το ημίχρονο χωρίς γκολ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" στην αναμέτρηση με την ουραγό και ήδη υποβιβασμένη Νόριτς.

Κάπου εκεί όμως, και αφού είχαν προηγουμένως είχαν χαθεί 2-3 καλές ευκαιρίες για τους μπλε, ήρθε το δίδυμο Πούλισιτς - Ζιρού να κάνει τη διαφορά. Ο Αμερικανός εξτρέμ κινήθηκε ωραία από τα αριστερά και έβγαλε καλοζυγισμένη σέντρα παρά την πίεση του Κάντγουελ, για να πεταχθεί στο ύψος της μικρής περιοχής ο Γάλλος φορ και με κεφαλιά-ψαράκι να νικήσει τον Κρουλ και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ.

Αυτό ήταν το 6ο γκολ τη φετινή σεζόν στην Premier League για τον Ζιρού και το 31ο του στο πρωτάθλημα με κεφαλιά, από τον Αύγουστο του 2012 που έκανε το ντεμπούτο, με τον 33χρονο να μετράει συνολικά 84 τέρματα στην καριέρα του στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας με τις Άρσεναλ και Τσέλσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σίτι: Ο Στέρλινγκ έβγαλε στη σέντρα δημοσιογράφο για σχόλιό του το 2015
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ