ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Ο Μπάρκλεϊ έσωσε τους μπλε στο 96'!

ManU midfielder Ashley Young, rear, and Chelsea's Eden Hazard land after jumping to head the ball during their English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
ManU midfielder Ashley Young, rear, and Chelsea's Eden Hazard land after jumping to head the ball during their English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Συγκλονιστικό ματς στο Λονδίνο (2-2), με την Τσέλσι να ισοφαρίζει στο 96' τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Μπάρκλεϊ. Ο Μαρσιάλ πέτυχε τα δυο γκολ των φιλοξενούμενων, έξαλλος ο Μουρίνιο με βοηθό του Σάρι. (VIDEOS)

Απίστευτη ματσάρα στο "Στάμφορντ Μπριτζ", ένα ντέρμπι διαφήμιση ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που κρίθηκε στο 96ο λεπτό. Οι "κόκκινοι διάβολοι" βρέθηκαν μια ανάσα από ένα τρομερό διπλό με ανατροπή χάρη σε δυο γκολ του Μαρσιάλ (55', 73'), αλλά ο Μπάρκλεϊ είχε άλλη γνώμη και ισοφάρισε για την ομάδα με κοντινό πλασέ σε μια φάση διαρκείας στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Ρίντιγκερ (21').

Θυμηθείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Η Τσέλσι παραμένει αήττητη ύστερα από εννέα αγωνιστικές στην Premier League, ενώ η Γιουνάιτεντ δείχνει σφυγμό. Μετά την ανατροπή με τη Νιούκαστλ, έδειξε χαρακτήρα και με την Τσέλσι, όπου θα μπορούσε να φτάσει σε ένα σπουδαίο τρίποντο στο Λονδίνο. Ο Μπάρκλεϊ δεν επέτρεψε στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να νικήσει για πρώτη φορά στην έδρα της Τσέλσι έξι χρόνια μετά την τελευταία της φορά.

Ο Νταβίντ Λουίζ έκανε κεφαλιά στο δοκάρι, ο Ρίντιγκερ στην επαναφορά δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε και ο Μπάρκλεϊ ισοφάρισε από κοντά. Οι Λονδρέζοι έφτασαν τους 21 βαθμούς, ενώ η Μάντσεστερ τους 14, χάνοντας χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή και να φτάσει σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από εννέα "στροφές".

Ο αγώνας έληξε επεισοδιακά, αφού μετά το γκολ του Μπάρκλεϊ ένας από τους συνεργάτες του Μαουρίτσιο Σάρι πανηγύρισε προκλητικά μπροστά στον Μουρίνιο και κάτι πρέπει να του είπε, με αποτέλεσμα να εκραγεί ο Πορτογάλος κόουτς και να χρειαστεί η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να τον συγκρατήσουν και να μην πιαστούν στα χέρια.

Ο Μαρσιάλ θα μπορούσε να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με τα δυο γκολ που πέτυχε για τη Γιουνάιτεντ, αλλά η Τσέλσι είχε τον τελευταίο λόγο στο ντέρμπι και έσωσε την παρτίδα...

Οι συνθέσεις:

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Αλόνσο, Καντέ, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς (69' Μπάρκλεϊ), Γουίλιαν (73' Πέδρο), Μοράτα (79' Ζιρού), Αζάρ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Σμόλινγκ, Λίντελεφ, Σο, Μάτιτς, Πογκμπά, Ράσφορντ (85' Αλέξις), Μάτα (75' Ερέρα), Μαρσιάλ (84' Περέιρα), Λουκακού.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ