ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουν. 2-2: Έξαλλος Μουρίνιο όρμηξε σε βοηθό του Σάρι (VIDEO)

ManU coach Jose Mourinho gestures during their English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
ManU coach Jose Mourinho gestures during their English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, κινήθηκε προς το μέρος του βοηθού του Μαουρίσιο Σάρι, Μάρκο Ιάνι, μετά την κίνησή του δεύτερου να πανηγυρίσει μπροστά του το γκολ της ισοφάρισης. (VIDEO)

Συγκλονιστικό ματς διεξήχθη στο Λονδίνο (2-2), με την Τσέλσι να ισοφαρίζει στο 96' τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Μπάρκλεϊ. Ο βοηθός τεχνικού της Τσέλσι, Μάρκο Ιάνι, πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό σκορ και μάλιστα το έκανε μπροστά στον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας του Μάντσεστερ, τότε, επιχείρησε να κινηθεί εναντίον του. Τον συγκράτησαν οι σεκιούριτι του γηπέδου, αλλά κι ο ίδιος ο ομόλογός του (των "μπλε"), Μαουρίτσιο Σάρι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ