PREMIER LEAGUE

Τσέλσι - Λίβερπουλ: Ο Κρίστενσεν γκρέμισε τον Μανέ και αποβλήθηκε

Chelsea players, left, talk with the referee during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge Stadium, Sunday, Sept. 20, 2020. (Will Oliver/Pool via AP)
Chelsea players, left, talk with the referee during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge Stadium, Sunday, Sept. 20, 2020. (Will Oliver/Pool via AP) AP

Ο διαιτητής του Τσέλσι - Λίβερπουλ, Πολ Τίρνι, πήρε πίσω την αρχική απόφαση για κίτρινη κάρτα και με απευθείας κόκκινη απέβαλε τον Αντρέας Κρίστσενσεν - αφού είδε τη φάση στο μόνιτορ - για το γκρέμισμα του Σαντιό Μανέ στο 44ο λεπτό.

Η Τσέλσι υποδέχθηκε τη Λίβερπουλ για την δεύτερη αγωνιστική της Premier League και οι Λονδρέζοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης.

Ο Σαντιό Μανέ βγήκε στην αντεπίθεση και το Αντρέας Κρίστενσεν τον γκρέμισε. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Πολ Τίρνι, αρχικά έδειξε την κίτρινη κάρτα. Έπειτα από ειδοποίηση για πιθανή κόκκινη, πήγε στο VAR και είδε τη φάση ιδίοις όμμασι.

Ο Άγγλος διαιτητής πήρε πίσω την αρχική του απόφαση για κίτρινη και με απευθείας κόκκινη απέβαλε τον 24χρονο Δανό κεντρικό αμυντικό:

Photo credits: Will Oliver/Pool via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ