PREMIER LEAGUE

Τσέλσι - Λίβερπουλ: Διπλό χτύπημα Μανέ, γκάφα ο Κέπα

Τσέλσι - Λίβερπουλ: Διπλό χτύπημα Μανέ, γκάφα ο Κέπα

Ο Σαντιό Μανέ με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά έδωσε σαφές προβάδισμα στη Λίβερπουλ για νίκη κόντρα στην Τσέλσι. Τραγικό λάθος του Κέπα στο δεύτερο γκολ του Σενεγαλέζου. (VIDEOS)

Η Τσέλσι υποδέχθηκε τη Λίβερπουλ για την δεύτερη αγωνιστική της Premier League και οι μπλε έμειναν με παίκτη λιγότερο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μετά την αποβολή του Αντρέας Κρίστενσεν για το γκρέμισμα πάνω στον Σαντιό Μανέ ( ο Πολ Τίρνι άλλαξε την αρχική του απόφαση, όταν είδε ιδίοις όμμασι τη φάση στο μόνιτορ)

Ο Σενεγαλέζος ήταν ο πρωταγωνιστής του ματς του Λονδίνου καθώς με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά άνοιξε το σκορ και διεύρυνε το προβάδισμα των κόκκινων, δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του για να φθάσει στη νίκη.

Στο 50ό λεπτό ήταν η άψογη συνεργασία του Σαλάχ με τον Φιρμίνο, με τον Βραζιλιάνο να βγάλει τρομερή σέντρα από τα δεξιά και τον Αφρικανό να παίρνει τη γυριστή κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής στέλνοντάς τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Κέπα.

Ο Βάσκος έδωσε έτοιμο γκολ στον Μανέ στο 54'. Ο Κέπα είχε τραγική αντίδραση στην προσπάθεια να κάνει το γέμισα, ο Σαντιό Μανέ το εκμεταλλεύτηκε και έκανε το 0-2:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ