PREMIER LEAGUE

Τσέλσι - Γιουνάιτεντ 0-2: Βλέπει τετράδα με Μαρσιάλ, Μαγκουάιρ

Manchester United's Anthony Martial, 9, is congratulated by teammates after scoring a goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge in London, England, Monday, Feb. 17, 2020. (AP Photo/Ian Walton)
Manchester United's Anthony Martial, 9, is congratulated by teammates after scoring a goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge in London, England, Monday, Feb. 17, 2020. (AP Photo/Ian Walton) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 0-2 την Τσέλσι χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Μαρσιάλ και Μαγκουάιρ. Δύο ακυρωθέντα τέρματα για τους "μπλε" μετά τη χρήση VAR, είχαν δοκάρι με φάουλ οι Φερνάντες και Μάουντ.

Σπουδαίο "διπλό" για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Στάμφορντ Μπριτζ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" επικρατησαν της Τσέλσι 0-2 για την 26η αγωνιστική της Premier League, χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι Μαρσιάλ και Μαγκουάιρ. Πλέον, η ομάδα του Σόλκιερ ανέβηκε στην 7η θέση, προσπέρασε Έβερτον και Γουλβς και είναι στο -3 από την 4η θέση όπου βρίσκονται οι "μπλε".

Η Γιουνάιτεντ προερχόταν από δύο ήττες και μία ισοπαλία και με αυτήν την επικράτηση επέστρεψαν εμφατικά στο δρόμο των επιτυχιών. Αντίθετα η Τσέλσι παρέμεινε για τέταρτο σερί ματς δίχως νίκη (δύο ήττες, δύο ισοπαλίες).

Η Τσέλσι έχει παράπονα από τη διαιτησία του Τέιλορ κυρίως για τη φάση του 21'. Ο Μαγκουάιρ φάνηκε να κλωτσάει τον Μπατσουαγί, αλλά ο ρέφερι μετά και την ενδοεπικοινωνία με το VAR αποφάσισε να μην δείξει κόκκινη κάρτα στον στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο 45' ο Μαρσιάλ με φοβερή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από σέντρα του Μπισάκα από δεξιά.

Στο 55' ο Ζουμά εστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την Τσέλσι, αλλά το 1-1 δεν ήρθε ποτέ, καθώς μετά τη χρήση του VAR διαπιστώθηκε πως ο Αθπιλικουέτα έσπρωξε τον Γουίλιαμς. Στο 66' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα. Ο Μπρούνο Φερνάντες, που στο 64' είχε φάουλ στο δοκάρι, εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Μαγκουάιρ με κεφαλιά έγραψε το 0-2.

Η Τσέλσι είχε και δεύτερο ακυρωθέν γκολ. Στο 77' ο νεοεισελθών Ζιρού σκόραρε με κεφαλιά, αλλά όπως διαπιστώθηκε μετά τη χρήση του VAR, ο Γάλλος ήταν εκτεθειμένος, έστω για λίγο. Τελευταία ευκαιρία άξια αναφοράς έγινε στο 89', όταν η εκτέλεση φάουλ του Μάουντ χτύπησε στο αριστερό δοκάρι.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 26ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας 3-1 (18' Μπερνάρντ, 58' Ρισάρλιζον, 88' Κάλβερτ-Λιούιν / 51' Μπεντεκέ)

Μπράιτον - Γουότφορντ 1-1 (78' αυτ. Μαριάπα / 19' Ντουκουρέ)

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μπόρνμουθ 2-1 (45+2' Σαρπ, 84' Μουσέ / 13' Γουίλσον)

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου

Γουλβς - Λέστερ 0-0

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

Σαουθάμπτον - Μπέρνλι 1-2 (18' Ινγκς / 2' Γουέστγουντ, 60' Βίντρα)

Νόριτς - Λίβερπουλ 0-1 (78' Μανέ)

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

Άστον Βίλα - Τότεναμ 2-3 (9' αυτ. Αλντερβάιρελντ, 53' Ένχελς / 27' Αλντερβάιρελντ, 45+2' 90+4' Σον)

Άρσεναλ - Νιούκαστλ 4-0 (54' Ομπαμεγιάνγκ, 57' Πεπέ, 90' Εζίλ, 90+5' Λακαζέτ)

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2 (45' Μαρσιάλ, 66' Μαγκουάιρ)

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ (21:30)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ