PREMIER LEAGUE

Tρόι Ντίνι: "Ο Ίβιτς σε κοιτάει σαν να θέλει να σε σκοτώσει"

Watford's Troy Deeney kicks the ball during the English Premier League soccer match between Watford and Manchester City at the Vicarage Road Stadium in Watford, England, Tuesday, July 21, 2020. (John Sibley/Pool via AP)
Watford's Troy Deeney kicks the ball during the English Premier League soccer match between Watford and Manchester City at the Vicarage Road Stadium in Watford, England, Tuesday, July 21, 2020. (John Sibley/Pool via AP) AP

Ο αρχηγός της Γουότφορντ Τρόι Ντίνι μίλησε για το πώς βιώνει τις πρώτες ημέρες, υπό την καθοδήγηση του Βλάνταν Ίβιτς, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο "περίεργο" βλέμμα του, ωστόσο παραδέχθηκε ότι είναι πολύ καλός στην δουλειά του.

Ο Τρόι Ντίνι ήταν καλεσμένος την Τρίτη στην ραδιοφωνική εκπομπή του TalkSport, Sports Breakfast, και μίλησε για την συνύπαρξή του με τον Βλάνταν ίβιτς στις πρώτες προπονήσεις της Γουότφορντ.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, διαδέχθηκε τον Νάιτζελ Πίρσον στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, υπογράφοντας συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Συγκεκριμένα ο Ντίνι δήλωσε για τον Ίβιτς: "Μιλάει πολύ καλά αγγλικά. Έχει αυτό το μπλε μάτι και σε κοιτάει κατευθείαν μες τα μάτια, σαν να θέλει να σε σκοτώσει, αλλά σου μιλάει πολύ ωραία και είναι σε εγρήγορση όλη την ώρα.

Είναι ένας πολύ καλός τύπος, μας προπονεί πραγματικά καλά, και κανένα από τα παιδιά δεν βογγάει (από τον πόνο), κάτι που είναι ιδιαίτερα καλό".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ