PREMIER LEAGUE

"Τρίζει" η καρέκλα του Ρανιέρι

"Τρίζει" η καρέκλα του Ρανιέρι

Περίπου εννέα μήνες μετά την ολοκλήρωση του "θαύματος της Λέστερ", ο αγγλικός Τύπος παρουσιάζει τον Κλαούντιο Ρανιέρι πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρηση από το "King Power".

Η φετινή πορεία της Λέστερ δεν έχει κανένα σημείο επαφής με την περσινή. Πέραν κάποιων εκλάμψεων, όπως η νίκη με 4-2 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι τον περασμένο Δεκέμβριο, όλοι αποδίδουν υπό των προσδοκιών. Εντός του 2017, είναι η μόνη ομάδα σε Premier League και Championship που δεν έχει πετύχει γκολ!

Η φυγή του Εν'Γκολό Καντέ ήταν ένα τεράστιο, αλλά αναμενόμενο πλήγμα. Τα χειρότερα ήρθαν εκ των έσω, αφού τα δύο "αστέρια" που εντέλει παρέμειναν, απογοητεύουν διαρκώς. Ο λόγος φυσικά για τους Τζέιμι Βάρντι και Ριγιάντ Μαχρέζ.

"Τρίζει" η καρέκλα του Ρανιέρι

Εκτός αυτών, όμως, τα ίδια -τηρουμένων των αναλογιών- ισχύουν και για τους Μόργκαν, Χουτ, Φουχς, Ντρινκγουότερ, οι οποίοι πέρυσι είχαν βάλει την "υπογραφή" τους στην ξέφρενη πορεία της αγγλικής ομάδας.

Τα παραπάνω είναι αρκετά για να υποδείξουν τους λόγους της αγωνιστικής καθίζησης της Λέστερ, με τον υποβιβασμό να έρχεται στην επιφάνεια ως υπαρκτό σενάριο, δεδομένου ότι βρίσκεται μόλις στο +1 από την "επικίνδυνη" ζώνη.

Ο υποβιβασμός για μια αγγλική ομάδα, ένα έτος μετά την κατάκτηση του τίτλου, είναι κάτι το οποίο έχει να συμβεί από το 1938 (Μάντσεστερ Σίτι)!

"Τρίζει" η καρέκλα του Ρανιέρι

Συνέπεια αυτών, να "τρίζει" και η καρέκλα του πρωτεργάτη του περσινού "θαύματος", Κλαούντιο Ρανιέρι. Μάλιστα, οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν τον 65χρονο ως πρώτο φαβορί για την επόμενη απόλυση προπονητή στην Premier League.

Οποιοσδήποτε άλλος θα είχε ήδη "πακετάρει" τις βαλίτσες του, ωστόσο οι διοικούντες της ομάδας επιδεικνύουν υπομονή στην περίπτωση του Ιταλού. Παράλληλα, τα αγγλικά Μέσα μιλούν για κρίση που ολοένα και εντείνεται εντός των αποδυτηρίων της ομάδας, με ορισμένους παίκτες να χάνουν την πίστη τους προς τον πρώην τεχνικό της Εθνικής Ελλάδος.

Οι επερχόμενες αναμετρήσεις θα είναι σίγουρα καθοριστικές, αφού στις τέσσερις επόμενες αγωνιστικές της Premier League, η Λέστερ θα αντιμετωπίσει τις Σουόνσι (εκτός), Λίβερπουλ (εντός), Χαλ (εντός) και Άρσεναλ (εκτός) κατά σειρά, ενώ στο μεσοδιάστημα θα βρει μπροστά της και τη Σεβίλλη (εκτός), για τη φάση των "16" του Champions League.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ