PREMIER LEAGUE

Τρελάθηκαν με Ποντένσε οι οπαδοί της Γουλβς

Τρελάθηκαν με Ποντένσε οι οπαδοί της Γουλβς

Οι οπαδοί της Γουλβς είδαν για πρώτη φορά στην Premier League βασικό τον Ντανιέλ Ποντένσε, τον οποίο αποθέωσαν για την εμφάνισή του στον αγώνα με την Έβερτον.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε έκανε σούπερ εμφάνιση στη νικηφόρα (3-0) εντός έδρας αναμέτρηση της Γουλβς κόντρα στην Έβερτον. Ο Πορτογάλος πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού κέρδισε το πέναλτι με το οποίο έγινε το 1-0, ενώ ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης των "λύκων" στα 71 λεπτά που αγωνίστηκε.

Οι οπαδοί της Γουλβς είδαν για πρώτη φορά βασικό τον Ποντένσε στην Premier League και μετά το τέλος του ματς έσπευσαν να τον αποθεώσουν στο twitter.

"Τι παίκτης ο Ποντένσε!", "Ο καλύτερος παίκτης, ντροπή που δεν έπαιξε και στα 90 λεπτά", "Τον λατρεύω, απόλυτη κλάση" ήταν μερικά από τα μηνύματα γι' αυτόν.

Δείτε τι έγραψαν:

Τρελάθηκαν με Ποντένσε οι οπαδοί της Γουλβς
Τρελάθηκαν με Ποντένσε οι οπαδοί της Γουλβς

Ο Ποντένσε θα μπορούσε μάλιστα να χριστεί σκόρερ, αλλά ο Πίκφορντ του το στέρησε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γουλβς στις 6 Αυγούστου στις 22.00, στο Μολινό. Όποια ομάδα περάσει (1-1 το πρώτο παιχνίδι) θα βρεθεί στα προημιτελικά. Οι αγώνες για τους "8" και τους "4" θα είναι μονοί και θα γίνουν στη Γερμανία. Εκεί θα διεξαχθεί ασφαλώς και ο τελικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Mirror: "Η Σέλτικ θέλει δανεικό τον Ποντένσε"
Γουλβς - Έβερτον: Οι εντυπωσιακές προσπάθειες του Ποντένσε
Γουλβς - Έβερτον: Το κερδισμένο πέναλτι του Ποντένσε για το 1-0 των "λύκων"
Γουλβς - Έβερτον: Λίγα εκατοστά στέρησαν το πρώτο γκολ του Ποντένσε
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ