PREMIER LEAGUE

Τότεναμ: Μία αγωνιστική στον Ντέλε Άλι για το video με τον κορονοϊό

Tottenham's Dele Alli reacts after a missed chance to score during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Brighton & Hove Albion at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Thursday, Dec. 26, 2019. (AP Photo/Petros Karadjias)
Tottenham's Dele Alli reacts after a missed chance to score during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Brighton & Hove Albion at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Thursday, Dec. 26, 2019. (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Ο μέσος της Τότεναμ, Ντέλε Άλι, τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική - χάνει το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - και πρόστιμο για ανάρτησή του στα social media με την οποία κορόιδευε άνδρα ασιατικής καταγωγής για τον κορονοϊό.

Απών από την πρώτη αναμέτρηση της Τότεναμ με την επιστροφή της δράσης στην Premier League - την Παρασκευή (19/6, 22:15) με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 30ή αγωνιστική - θα είναι ο Ντέλε Άλι.

Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μέσος των σπερς τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, καθώς και πρόστιμο ύψους 55.700 ευρώ, ενώ θα λάβει και εκπαιδευτική αγωγή για video που είχε δημοσιεύσει στα social media (Snapchat) τον Φεβρουάριο, στο οποίο φαινόταν να κοροϊδεύει άντρα ασιατικής καταγωγής για την εξάπλωση του κορονοϊού.

"Θέλω ν' απολογηθώ ξανά για τη συμπεριφορά μου. Ήταν ένα κακόγουστο αστείο για τον κορονοϊό, ο οποίος προσέβαλε και σκότωσε περισσότερους ανθρώπους από όσους θα είχαμε φανταστεί. Χαίρομαι που η ομοσπονδία επιβεβαίωσε ότι η κίνησή μου δεν ήταν ρατσιστική. Πρέπει όλοι να προσέχουμε τα λόγια και τις πράξεις μας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέλε Άλι.

Photo credits: AP Photo/Petros Karadjias

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ