PREMIER LEAGUE

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι: Ονειρεμένο ντεμπούτο με γκολ για Μπέργκβαϊν

Tottenham's Steven Bergwijn, left, celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Feb. 2, 2020. (AP Photo/Ian Walton)
Tottenham's Steven Bergwijn, left, celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Feb. 2, 2020. (AP Photo/Ian Walton) AP PHOTO/IAN WALTON

Καλύτερο ντεμπούτο με τη φανέλα της Τότεναμ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Στίβεν Μπέργκβαϊν, με τον Ολλανδό επιθετικό να ανοίγει το σκορ στο ντέρμπι με την Σίτι με άπιαστο σουτ στο 63' (VIDEOS).

Όπως και στο πρώτο ημίχρονο που είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει, έτσι και στο δεύτερο μέρος η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε καλύτερα σε σχέση με την Τότεναμ και τρανή απόδειξη ήταν η φάση στο 49', όταν έβγαλε τέσσερις παίκτες μπροστά από ανυπεράσπιστη εστία αλλά δεν βρήκε δίχτυα.

Αυτή την ευκαιρία η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα την πλήρωσε και μάλιστα ακριβά. Στο 60' ο Ζιντσένκο αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα (για φάουλ στον Γουίνκς) και αποβλήθηκε, με την Τότεναμ να δέχεται το δώρο και να το ανοίγει τρία λεπτά αργότερα!

Πρωταγωνιστής ο Στίβεν Μπέργκβαϊν, που αποκτήθηκε στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου από την Αϊντχόφεν έναντι 30.000.000 ευρώ, με τον Ολλανδό επιθετικό να τροφοδοτείται από τον Μόουρα και αφού έκανε υποδειγματικό κοντρόλ της μπάλας με το στήθος την έστειλε στην αριστερή γωνία της εστίας του Έντερσον Μοράες (1-0).

Σαν να μην έφτανε μάλιστα αυτό το σοκ για την πρωταθλήτρια Σίτι ήρθε και νέο οκτώ λεπτά αργότερα, με τον Σον να νικάει τον Έντερσον με εντυπωσιακό σουτ εντός περιοχής και να γράφει το 2-0 για την ομάδα του Βορείου Λονδίνου, που είχε 100% ευστοχία με μόλις 2 τελικές προσπάθειες εντός της αντίπαλης εστίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι: Tρελή φάση με VAR, χαμένο πέναλτι και σύρραξη!
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ