PREMIER LEAGUE

Τότεναμ - Γιουνάιτεντ: Με μάσκες έφτασαν στο γήπεδο οι παίκτες των δύο ομάδων

Τότεναμ - Γιουνάιτεντ: Με μάσκες έφτασαν στο γήπεδο οι παίκτες των δύο ομάδων

Οι αποστολές των Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασαν στο γήπεδο για το μεταξύ τους ματς, με τους παίκτες να τηρούν απόλυτα το ιατρικό πρωτόκολλο φορώντας προστατευτικές μάσκες (PHOTOS+VIDEO).

Η Premier League επέστρεψε στη δράση μετά από τρεις μήνες αποχής με τα εξ αναβολής ματς της 28ης αγωνιστικής Άστον Βίλα - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ, ωστόσο το πρώτο ντέρμπι στη μετά κορονοϊού εποχή γίνεται το βράδυ της Παρασκευής στο Βόρειο Λονδίνο.

Αντίπαλες η Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, σε ένα ματς που πέρα από το γόητρο έχει και τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να ανταγωνίζονται για την έξοδο στο Champions League μέσω της κατάληψης της 4ης θέσης.

Αυτό που θα πρέπει να επισημανθεί πάντως λίγο πριν την έναρξη του αγώνα είναι πως άπαντες έχουν εναρμονιστεί με το ιατρικό πρωτόκολλο στη μάχη κατά του κορονοϊού, καθώς τόσο οι άνθρωποι της Τότεναμ όσο και αυτοί της Γιουνάιτεντ εμφανίστηκαν στο "Tottenham Hotspur Stadium" φορώντας τις απαραίτητες προστατευτικές μάσκες.

Δείτε video από την άφιξη της Τότεναμ και photos από τους κόκκινους διαβόλους:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Times: "Χωρίς τις επτά πρώτες της βαθμολογίας το νέο League Cup"
Η χειμερινή κόλαση των ποδοσφαιριστών
Μουρίνιο: "Άδικη η τιμωρία του Ντέλε Άλι"
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ