PREMIER LEAGUE

Τότεναμ - Έβερτον: Ο Κάλβερτ-Λιούιν ξετίναξε τα δίχτυα των σπιρουνιών

Everton's Dominic Calvert-Lewin scores his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Everton at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Sept. 13, 2020. (Alex Pantling/Pool via AP)
Everton's Dominic Calvert-Lewin scores his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Everton at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Sept. 13, 2020. (Alex Pantling/Pool via AP) ALEX PANTLING/POOL VIA AP

Η Έβερτον άνοιξε το σκορ λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στην Τότεναμ, με σκόρερ τον Κάλβερτ-Λιούιν μετά από σέντρα του Ντιν από την αριστερή πλευρά (VIDEO).

Ο Ρισάρλιζον απέτυχε δύο φορές να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Τότεναμ ( με αποκορύφωμα τη φάση του 16' όπου αστόχησε σε κενή εστία), όμως ο Κάλβερτ-Λιούιν δεν τον μιμήθηκε και στο 55ο λεπτό εκτέλεσε την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο με θεαματικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο φορ των ζαχαρωτών πήρε φόρα και πετάχτηκε με ορμή στην καρδιά της μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων μετά από φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ του Ντιν από τα αριστερά, με τον 23χρονο Άγγλο να κερδίζει την εναέρια μονομαχία και να μην αφήνει το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Λορίς για το 1-0 των μπλε του Λίβερπουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ