ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τότεναμ: Ένας 16χρονος στην αποστολή του αγώνα με τη Λέστερ

Tottenham's Harry Kane, second left, celebrates with his teammates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Southampton at Wembley Stadium in London, Wednesday, Dec. 5, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Τότεναμ AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Την αποστολή της Τότεναμ για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (8/12, 21.45) με τη Λέστερ ακολουθεί ένας 16χρονος επιθετικός, ο Ιρλανδός Τρόι Πάροτ, που έχει εντυπωσιάσει τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο. (VIDEO)

Το Σάββατο (8/12, 21.45) η Τότεναμ καλείται να αντιμετωπίσει τη Λέστερ στο King Power Stadium και στην αποστολή της θα βρίσκεται ένα νέο πρόσωπο ηλικίας 16 ετών! Πρόκειται για τον Τρόι Πάροτ, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο όσο καιρό βρίσκεται στα τμήματα υποδομής (από το περασμένο καλοκαίρι).

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Daniel McDonnell του "Independent", o Ιρλανδός δεν θα αγωνιστεί, ενδεχομένως να μην είναι ούτε στον πάγκο, αλλά το γεγονός ότι δέχτηκε την απροσδόκητη κλήση από τον Αργεντινό τεχνικό, κάτι δείχνει για την αξία του πιτσιρικά.

Γεννημένος στις 4 Φεβρουαρίου 2002 στο Δουβλίνο, ο Πάροτ αγωνίζεται ως επιθετικός. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει καταγράψει συμμετοχές με την Κ23 των Σπερς, ενώ έχει πραγματοποιήσει προπονήσεις με την ανδρική ομάδα.

Ο Πάροτ εκπροσωπείται από το μανατζερικό γραφείο Unique Sports Management, που διατηρεί τα δικαιώματα του μεγάλου σταρ της Τότεναμ, Χάρι Κέιν. Ο Πάροτ ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ιρλανδίας στο Euro K17 που έγινε τον περασμένο Μάιο.

Πριν από την Τότεναμ ο Ιρλανδός ανήκε στην Belvedere, ομάδα της πατρίδας του. Στη βρετανική ομάδα πήγε τον περασμένο Ιούλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ