PREMIER LEAGUE

Το μήνυμα στο τιμητικό βραβείο του Βενγκέρ απ' τους Μουρίνιο και Φέργκιουσον

Το μήνυμα στο τιμητικό βραβείο του Βενγκέρ απ' τους Μουρίνιο και Φέργκιουσον

Πριν απ' την έναρξη του ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ, οι Ζοζέ Μουρίνιο και Άλεξ Φέργκιουσον προσέφεραν ένα τιμητικό βραβείο στον Αρσέν Βενγκέρ, το οποίο είχε ένα ξεχωριστό μήνυμα πάνω.

Το ντέρμπι μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ είχε ξεχωριστή σημασία για τον Αρσέν Βενγκέρ, αφού ήταν το τελευταίο του στον πάγκο των "κανονιέρηδων", καθώς πρόκειται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν απ' την τεχνική ηγεσία της αγγλικής ομάδας.

Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, οι Ζοζέ Μουρίνιο και Άλεξ Φέργκιουσον, εκ μέρους των "Κόκκινων Διαβόλων", προσέφεραν ένα τιμητικό βραβείο στον Αλσατό τεχνικό για την προσφορά του στο αγγλικό ποδόσφαιρο και δη στην Άρσεναλ. Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό και τι αναγραφόταν πάνω στο βραβείο.

"Δίδεται στον Αρσέν Βενγκέρ απ' τους Άλεξ Φέργκιουσον και Ζοζέ Μουρίνιο εκ μέρους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ως αναγνώριση για την προσφορά και τα επιτεύγματά του με την Άρσεναλ απ' το 1996 έως το 2018", ήταν το ξεχωριστό μήνυμα των ανθρώπων της Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Ολντ Τράφορντ", Φέργκιουσον και Μουρίνιο χειροκρότησαν τον Βενγκέρ
Η ManUtd "λύγισε" στο 91' Άρσεναλ και Μαυροπάνο
Ο Βενγκέρ αποθέωσε τον Μαυροπάνο
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ