PREMIER LEAGUE

Το "αντίο" της Έβερτον στον Ρούνεϊ που πάει Αμερική!

Everton's Wayne Rooney takes and misses a penalty against Brighton & Hove Albion during their English Premier League soccer match at Goodison Park in Liverpool, England, Saturday March 10, 2018. (Anthony Devlin/PA via AP)
Everton's Wayne Rooney takes and misses a penalty against Brighton & Hove Albion during their English Premier League soccer match at Goodison Park in Liverpool, England, Saturday March 10, 2018. (Anthony Devlin/PA via AP) ANTHONY DEVLIN/PA VIA AP

Η Έβερτον αποχαιρέτησε τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στις Ηνωμένες Πολιτείες με τη φανέλα της DC United.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ ανέβασε φωτογραφία μέσα από το αεροσκάφος με τελικό προορισμό την Ουάσινγκτον. Ο 32χρονος άσος, το επόμενο 48ωρο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου στη συνέχεια να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την DC United.

Ο Ρούνεϊ δεν βρισκόταν στα πλάνα του τεχνικού της Έβερτον, Μάρκο Σίλβα και σε συνδυασμό με το ποσό που του πρόσφεραν οι Αμερικανοί (περίπου 12.5 εκατομμύρια λίρες), έκαναν απλή την απόφασή για να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Δεσμευόταν μεν για έναν ακόμη χρόνο με την Έβερτον, ωστόσο αποχωρεί νωρίτερα από την ομάδα με την οποία αναδείχτηκε, μετρώντας 11 γκολ και 3 ασίστ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ρούνεϊ επέστρεψε στην Έβερτον τον Ιούλιο του 2017. Είχε φύγει από τους "μπλε" σε ηλικία 18 ετών με προορισμό τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για 13 χρόνια και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των "κόκκινων διαβόλων".

Μέσω του λογαριασμού τους στο twitter, τα ζαχαρωτά είπαν το δικό τους αντίο στον Ρούνεϊ. Συγκεκριμένα, ανέφεραν: "Ο Γουέιν Ρούνεϊ συνεχίζει στη DC United. Αντίο και καλή τύχη, Γουέιν". Το μήνυμα συνοδεύεται και από ένα βίντεο με γκολ του όσο αγωνίστηκε στην Έβερτον.

Anthony Devlin/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ