PREMIER LEAGUE

Το αλήτικο χτύπημα του Όστιν στον Λεσλ

Southampton's Charlie Austin gestures as Huddersfield Town goalkeeper Jonas Lossl lies injured during the English Premier League soccer match between Southampton and Huddersfied at St Mary's, in Southampton, England, Saturday, Dec. 23, 2017. (Adam Davy/PA via AP)
Southampton's Charlie Austin gestures as Huddersfield Town goalkeeper Jonas Lossl lies injured during the English Premier League soccer match between Southampton and Huddersfied at St Mary's, in Southampton, England, Saturday, Dec. 23, 2017. (Adam Davy/PA via AP) AP

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Σαουθάμπτον και την Χάντερσφιλντ σημαδεύτηκε από την κλωτσιά στο πρόσωπο του επιθετικού της πρώτης, Τσάρλι Όστιν στον Γιόνας Λεσλ.

Το απόγευμα του Σαββάτου (23/12) η Σαουθάμπτον φιλοξένησε την Χάντερσφιλντ με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με το ισόπαλο 1-1. Εκείνο όμως που θα θυμούνται όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση είναι η απαράδεκτη ενέργεια του Τσάρλι Όστιν.

Ο επιθετικός της Σαουθάμπτον αφού άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με τέρμα που σημείωσε στο 24' είπε οκτώ λεπτά αργότερα να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα.

Μετά από μία κάθετη πάσα που του έγινε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Γιόνας Λεσλ πρόλαβε και βγήκε στα πόδια του μαζεύοντας την μπάλα. Ο Όστιν όχι απλά δεν σταμάτησε ή τουλάχιστον να προσπαθήσει να αποφύγει τον αντίπαλο του, αλλά εσκεμμένα τον κλώτσησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το αντιαθλητικό χτύπημα του επιθετικού της Σαουθάμπτον δεν έγινε αντιληπτό από τον διαιτητή, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα τιμωρηθεί με τη χρήση του βίντεο. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε μετά το ματς ο Ντέιβιντ Βάγκνερ.

Ο προπονητής της Χάντερσφιλντ τόνισε: "Ήταν μία άσχημη διεκδίκηση, αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν ποτέ. Υπήρχε μεγάλη απόσταση από τον τερματοφύλακα και την μπάλα. Δυστυχώς ο Τσάρλι Όστιν πήρε μία λανθασμένη απόφαση εκείνη τη στιγμή και συνέβη αυτό. Είδα το σχετικό βίντεο. Αν και δεν μου αρέσει που το λέω είδα έναν αντίπαλο να χτυπάει έναν άλλον με πρόθεση".

Δείτε τη σχετική φάση.


<Β>Photo credits: Adam Davy/PA via APΜ
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ