PREMIER LEAGUE

Τηλεοπτική κόντρα Κιν-Κάραγκερ ελέω Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τηλεοπτική κόντρα Κιν-Κάραγκερ ελέω Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ρόι Κιν έκανε δυναμικό ντεμπούτο στο πάνελ του Sky Sports καθώς ήρθε σε ευθεία ρήξη με τον Τζέιμι Κάραγκερ κατά τη διάρκεια συζήτησης στο στούντιο για την πτώση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (VIDEO).

Ο Ρόι Κιν δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του όταν έτρεχε στο χορτάρι και υπερασπιζόταν τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το ίδιο μονοπάτι ακολουθεί και τώρα, έστω από εντελώς διαφορετικό ρόλο.

Αυτο το διαπίστωσαν όσοι παρακολουθούσαν εκπομπή του Sky Sports μετά το τέλος του Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γουνάιτεντ ( 2-0), με τους Τζέιμι Κάραγκερ, Γκρέιαμ Σούνες, Ζοζέ Μουρίνιο και Ρόι Κιν να παίρνουν μέρος στη συζήτηση για την αγωνιστική πτώση των κόκκινων διαβόλων και να γίνεται... έκρηξη!

Ήταν η στιγμή που ο Τζέιμι Κάραγκερ ανέφερε πως η έλευση του Λουίς Σουάρες στο Μέρσεϊσαϊντ το 2011 μεταμόρφωσε την Λίβερπουλ από ομάδα της πρώτης εξάδας σε διεκδικήτρια του τίτλου, με τον Ρόι Κιν να μη συμφωνεί όμως και να περνάει σε φουλ επίθεση.

Τηλεοπτική κόντρα Κιν-Κάραγκερ ελέω Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

"Μα Τζέιμι, μόλις είπες "σχεδόν πήραμε τον τον τίτλο", όμως δεν πήρατε τον τίτλο. Εδώ μιλάμε για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", είπε ο άλλοτε αρχηγός των κόκκινων διαβόλων, με τον Κάραγκερ να απαντάει:

"Ξέχασε τον τίτλο, εσείς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) θα πρέπει να γεφυρώσετε τη διαφορά πρώτα (με την Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ) και χρειάζεστε δύο με τρεις παίκτες. Αυτή τη στιγμή είστε έκτοι και έβδομοι".

Τηλεοπτική κόντρα Κιν-Κάραγκερ ελέω Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Φυσικά, ο Κιν δεν άφησε ούτε αυτή την τοποθέτηση να περάσει ασχολίαστη, με τον πρώην βοηθό του Μάρτιν Ο'Νιλ στην Νότιγχαμ Φόρεστ να αναφέρει: "Αυτό είναι σωστό. Όμως η Λίβερπουλ προσπαθεί ακόμα να κλείσει την ψαλίδα με την κορυφή επειδή δεν έχει κατακτήσει ακόμα κάποιον τίτλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μουρίνιο: "Χειρότερη η φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη δική μου"
Premier League: Η Γουέστ Χαμ βύθισε και άλλο την Γιουνάιτεντ
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ