PREMIER LEAGUE

Θετικός σε απαγορευμένη ουσία ο Μπεραϊνό!

Θετικός σε απαγορευμένη ουσία ο Μπεραϊνό!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sun", ο επιθετικός της Στόουκ Σαϊντό Μπεραϊνό βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία τον περασμένο Σεπτέμβριο, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με αποκλεισμό δύο μηνών από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Ο Σαϊντό Μπεραϊνό θεωρήθηκε ένα απ' τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου, καθώς τα κατορθώματά του με τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ δεν άφηναν ασυγκίνητες τις κορυφαίες ομάδες της Premier League. Όμως, τον τελευταίο 1,5 χρόνο η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα, αφού βρέθηκε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη.

Έτσι, τον περασμένο Σεπτέμβριο τέθηκε εκτός πλάνων του Τόνι Πιούλις. Τον Ιανουάριο η Στόουκ Σίτι αποφάσισε να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, προσφέροντας 17.300.000 ευρώ στα "baggies" για να τον κάνει δικό της.

Όμως, όπως αποκαλύπτει η " Sun", με αποκλειστικό δημοσίευμα, ο λόγος που ο Άγγλος επιθετικός είχε τεθεί στο περιθώριο ήταν το γεγονός πως πιάστηκε ντοπέ στις 10 Σεπτεμβρίου, στην αναμέτρηση της Γουέστ Μπρομ με την Μπόρνμουθ. Συγκεκριμένα, η αγγλική εφημερίδα υποστηρίζει πως ο 23χρονος άσος βρέθηκε θετικός σε έκσταση, την οποία λάμβανε κατά τη διάρκεια της θεραπείας του, όπως τόνισε στην απολογία του.

Παρ' όλα αυτά, η FA τον τιμώρησε με αποκλεισμό δύο μηνών από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Την είδηση επιβεβαίωσε ουσιαστικά κι ο τεχνικός της Στόουκ, Μαρκ Χιους, στην καθιερωμένη συνέντευξης Τύπου πριν το παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ.

"Έχουμε επίγνωση της κατάστασης. Υπήρξε ένα πειθαρχικό ζήτημα και ο Σαϊντό τιμωρήθηκε με οκτώ εβδομάδες, αν δεν κάνω λάθος. Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, θα πρέπει να απευθυνθείτε στην προηγούμενη ομάδα του, εμείς δεν είμαστε σε θέση να τις ξέρουμε", σχολίασε αρχικά ο Μαρκ Χιους και συμπλήρωσε:

"Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή του και ο ίδιος ανυπομονεί για το ματς του Σαββάτου. Αναμένεται να τον χρησιμοποιήσω, αν και η εξέλιξη του παιχνιδιού θα κρίνει το αν θα αγωνιστεί. Πολλοί παίκτες που επιστρέφουν στις παλιές τους ομάδες αποδοκιμάζονται και ίσως συμβεί κάτι τέτοιο και με τον ίδιο από τους οπαδούς της Γουέστ Μπρομ".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ