PREMIER LEAGUE

Θέλει να "δέσει" τον Κέιν η Τότεναμ

Tottenham Hotspur's Harry Kane celebrates scoring his side's third goal of the game during their English Premier League soccer match against Burnley at Turf Moor, Burnley, England, Saturday, Dec. 23, 2017. (Anthony Devlin/PA via AP)
Tottenham Hotspur's Harry Kane celebrates scoring his side's third goal of the game during their English Premier League soccer match against Burnley at Turf Moor, Burnley, England, Saturday, Dec. 23, 2017. (Anthony Devlin/PA via AP) ANTHONY DEVLIN/PA VIA AP

Έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Χάρι Κέιν είναι η Τότεναμ, θέλοντας να τον κρατήσει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Ο Χάρι Κέιν είναι αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών, καθώς με τα δύο χατ-τρικ του σε διάστημα τριών ημερών έγινε ο πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη για το 2017.

Τα κατορθώματά του κάνουν τους ανθρώπους της Τότεναμ να ''τρίβουν'' τα μάτια τους, αλλά και να είναι σε εγρήγορση, καθώς θέλουν να προλάβουν επίδοξους μνηστήρες και να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους και τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με όσα αναφέρει η '' Daily Mail''.

Το υπάρχον συμβόλαιο, το οποίο ολοκληρώνεται το 2022, αποφέρει στον 24χρονο επιθετικό περίπου 120.000 ευρώ την εβδομάδα, δηλαδή περίπου 5.800.000 ευρώ, με τις επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο να μην αντικατοπτρίζουν τα χρήματα που λαμβάνει, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον των ''πετεινών''. Η αύξηση αυτή, η οποία αναμένεται να συζητηθεί με το τέλος της τρέχουσας σεζόν, θα είναι η τέταρτη από τον Αύγουστο του 2014.

Οι εντυπωσιακές, όμως, εμφανίσεις του Άγγλου με την Τότεναμ, αλλά και το ενδιαφέρον των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης έχουν κινητοποιήσει τη διοίκηση των Λονδρέζων, η οποία με την ανανέωση αυτή θέλει να ανταμείψει τον 24χρονο φορ, αλλά και να προλάβει μια ενδεχόμενη μεγάλη πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μένει να φανεί αν η κίνηση αυτή είναι ''σημάδι'' παραμονής του Κέιν στην Τότεναμ ή αν θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος λίγο καιρό μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Άγγλους πήρε το δρόμο για τη Μαδρίτη και τη Ρεάλ.

Photo Credits: Anthony Devlin/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ