PREMIER LEAGUE

Θέλει "μπαμ" με Χέντερσον η Τότεναμ

Θέλει "μπαμ" με Χέντερσον η Τότεναμ

Η Τότεναμ φιλοδοξεί να κάνει ένα σπουδαίο μεταγραφικό "δώρο" στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο το ερχόμενο καλοκαίρι, αποκτώντας τον αρχηγό της Λίβερπουλ Τζόρνταν Χέντερσον! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Τότεναμ δεν κυνηγάει μόνο τον τίτλο της Premier League μέσα στο 2016 αλλά και τον... Τζόρνταν Χέντερσον. Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Sun", η διοίκηση της Τότεναμ έχει βάλει στο στόχαστρό της τον αρχηγό της Λίβερπουλ και επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της το ερχόμενο καλοκαίρι προκειμένου να δείξουν με τον πλέον έμπρακτο τρόπο στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πως έχει μεγάλες βλέψεις και για τη νέα σεζόν.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Λονδρέζοι είναι διατεθεμένοι να δαπανήσουν 25.000.000 λίρες (περίπου 30.000.000 ευρώ) για να κάνουν "σπιρούνι" τον Άγγλο διεθνή μέσο, με το μεγάλο τους όπλο στην προσπάθειά τους αυτή να είναι το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League, διοργάνωση στην οποία θα παίζει πιθανότατα η ομάδα του Λονδίνου τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Θέλει "μπαμ" με Χέντερσον η Τότεναμ

Σημειώνεται ωστόσο πως η περίπτωση του Χέντερσον μόνο εύκολη δεν είναι για την Τότεναμ: αφενός γιατί ο παίκτης είναι από τους πλέον ακριβοπληρωμένους άσους των "κόκκινων" με ετήσιες αποδοχές ύψους 5.000.000 λιρών και αφετέρου επειδή βρίσκεται μέσα στα βασικά πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ για τη Λίβερπουλ που οραματίζεται να χτίσει αυτό το καλοκαίρι ο Γερμανός τεχνικός.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ