PREMIER LEAGUE

Θέλει Μάρκο Σίλβα η Σαουθάμπτον

Watford's manager Marco Silva, left, greets Manchester City's manager Pep Guardiola ahead of the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium, in Manchester, England, Tuesday, Jan. 2, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Watford's manager Marco Silva, left, greets Manchester City's manager Pep Guardiola ahead of the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium, in Manchester, England, Tuesday, Jan. 2, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sun", οι διοικούντες τη Σαουθάμπτον σκέφτονται σοβαρά να απολύσουν τον Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, με τον Μάρκο Σίλβα να αποτελεί ένα απ' τα φαβορί για να αντικαταστήσει τον Αργεντινό τεχνικό.

Μπορεί ο τρόπος που αποχώρησε απ' τη Γουότφορντ να μην ήταν ο ιδανικός, αλλά απ' ό,τι φαίνεται, ο Μάρκο Σίλβα έχει πολλούς υποστηρικτές στην Premier League. Ο Πορτογάλος τεχνικός απολύθηκε απ' τις "σφήκες" λόγω της κακής πορείας της ομάδας, αλλά δεν αποκλείεται να βρει άμεσα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Sun", οι διοικούντες τη Σαουθάμπτον έχουν ψηλά στη λίστα τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου εξαιτίας των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων.

Οι "Άγιοι" βρίσκονται στη 18η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, ύστερα από 24 αγωνιστικές, μετρώντας μόλις μία(!) νίκη στα τελευταία 15 παιχνίδια. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, αφού παρά την πίστωση χρόνου που δόθηκε στον Πελεγκρίνο, δεν φαίνεται να έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες της Σαουθάμπτον ήθελαν τον Μάρκο Σίλβα και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Πορτογάλος προτίμησε τη Γουότφορντ.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ