PREMIER LEAGUE

Τέλος ο Μπίλιτς απ' τη Γούεστ Χαμ

West Ham manager Slaven Bilic watches the English Premier League soccer match between West Ham and Liverpool at the London Stadium in London, Saturday, Nov. 4, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
West Ham manager Slaven Bilic watches the English Premier League soccer match between West Ham and Liverpool at the London Stadium in London, Saturday, Nov. 4, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Γουέστ Χαμ αποφάσισε να λύσει της συνεργασία της με τον Σλάβεν Μπίλιτς, ύστερα κι απ' τη "βαριά" ήττα με 4-1 απ' τη Λίβερπουλ το περασμένο Σάββατο (04/11). Πρώτο φαβορί για διάδοχος του Κροάτη ο Ντέιβιντ Μόγες.

Παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της Γουέστ Χαμ αποτελεί ο Σλάβεν Μπίλιτς. Ο Κροάτης τεχνικός "πλήρωσε το μάρμαρο" για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, με αποκορύφωμα την ήττα με 4-1 απ' τη Λίβερπουλ το περασμένο Σάββατο (04/11).

Τα "σφυριά" βρίσκονται στην 18η θέση της βαθμολογίας με εννιά βαθμούς, ύστερα από 11 αγωνιστικές, ενώ αγνοούν τη χαρά της νίκης απ' τις 30 Σεπτεμβρίου, όταν κι επικράτησαν 1-0 της Σουόνσι για την 7η αγωνιστική της Premier League.

Ο Μπίλιτς προσλήφθηκε το καλοκαίρι του 2015 και οδήγησε τους Λονδρέζους στην 7η θέση του πρωταθλήματος, ενώ πέρυσι εμφανίστηκαν τα πρώτα προβλήματα, με συνέπεια να τερματίσουν 11οι. Φέτος, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, πρώτος στόχος της Γουέστ Χαμ για να διαδεχθεί τον Κροάτη προπονητή είναι ο Ντέιβιντ Μόγες, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα απ' το καλοκαίρι, όταν κι αποχώρησε απ' τη Σάντερλαντ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ