PREMIER LEAGUE

Τάντιτς out, Ελιονούσι in στη Σαουθάμπτον

Southampton's Dusan Tadic celebrates at the end of the match after winning the English League Cup soccer match between Arsenal and Southampton at Emirates Stadium in London, Tuesday, Sept. 23, 2014. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Southampton's Dusan Tadic celebrates at the end of the match after winning the English League Cup soccer match between Arsenal and Southampton at Emirates Stadium in London, Tuesday, Sept. 23, 2014. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) (AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH)

Η φυγή του Ντούσαν Τάντιτς με προορισμό τον Άγιαξ, σηματοδοτεί τον ερχομό του Μοχάμεντ Ελιονούσι στη Σαουθάμπτον.

Φύγε εσύ, έλα εσύ στο "Σεντ Μέριτζ"... Η Σαουθάμπτον αποφάσισε να συναινέσει στην παραχώρηση του Ντούσαν Τάντιτς στον Άγιαξ έναντι 18 εκατ. ευρώ και πλέον κινείται για να "κλείσει" τον αντικαταστάτη του 29χρονου Σέρβου μεσοεπιθετικού, που -όπως όλα δείχνουν- θα είναι ο Μοχάμεντ Ελιονούσι.

Ύστερα από 162 συμμετοχές, 24 γκολ και 35 ασίστ την τελευταία τετραετία, ο Τάντιτς κλείνει τον κύκλο του στην ομάδα που εδρεύει στο Χάμφσαϊρ και ανοίγει εκείνον του "Αίαντα".

Στον αντίποδα, οι "Άγιοι" δεν έμειναν... θεατές και με αστραπιαίες κινήσεις φέρονται να έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία με τη Βασιλεία για τον Νορβηγό (με μαροκινές ρίζες) εξτρέμ, καταθέτοντας “χρυσή” πρόταση 19... καρατίων.

Σε περίπτωση που το deal τελεσφορήσει, τότε ο 23χρονος winger θα γίνει ο ακριβότερος παίκτης στην ιστορία του νορβηγικού ποδοσφαίρου, ξεπερνώντας τον Τόρε Άντρε Φλο, ο οποίος πριν από 18 χρόνια είχε μεταπηδήσει από την Τσέλσι στη Ρέιντζερς, με το κόστος να φτάνει για τους "Διαμαρτυρόμενους" τα 18 εκατ. ευρώ.

Photo Credits: (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ