PREMIER LEAGUE

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα του Ρόναλντ Κούμαν

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα του Ρόναλντ Κούμαν

Ο Ρόναλντ Κούμαν επιχείρησε να κάνει την πλάκα του. Που να φανταζόταν ότι δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα θα πάρουν τέτοια έκταση στα social media;

Διάθεση για... χαβαλέ φαίνεται πως είχε ο προπονητής της Έβερτον, Ρόναλντ Κούμαν, παρά την πρόσφατη ήττα της ομάδας του κόντρα στη Σαουθάμπτον. Και προς Θεού, γιατί να μην έχει ο άνθρωπος; Μια ήττα δεν φέρνει και... βαρυχειμωνιά.

Στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, ο Ολλανδός τεχνικός ανέβασε δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα, στολισμένα με διαφορετικά χρώματα (κόκκινο και λευκό), γράφοντας στη λεζάντα του δεύτερου: “Καλύτερο χρώμα αυτό;”.

Κάπου εκεί, πλάκωσαν οι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι, με εμφανή διάθεση να τον "πικάρουν", εξέφρασαν τα παράπονά τους για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Όχι για το χρονικό σημείο στο οποίο ο Κούμαν επέλεξε να προβεί στις εν λόγω αναρτήσεις, αλλά για το γεγονός ότι το δέντρο δεν εμπεριείχε ούτε λίγο... μπλε, ώστε να θυμίζει την ομάδα που προπονεί.

Παράλληλα, χάριν αστεϊσμού, τα αγγλικά ΜΜΕ αναρωτήθηκαν αν ο 53χρονος πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο η ομάδα του να αγωνιστεί και με σχήμα - χριστουγεννιάτικο δέντρο (σ.σ. 4-4-2 με ρόμβο).

Έπειτα από τη μεγάλη -αναλογικά με τις προσδοκίες του- έκταση που πήραν οι αναρτήσεις του, ο Ρόναλντ Κούμαν είπε δημοσίως, μέσω νέου Tweet: "Νομίζω πως υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα στον κόσμο, από το να γίνεται ολόκληρο θέμα μέσα από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ