ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Tα συγκινητικά μηνύματα των Βάρντι και Μαγκουάιρ για το θάνατο του ιδιοκτήτη της Λέστερ

Leicester City's Jamie Vardy, centre celebrates with teammates after scoring his sides third goal of the game during their English Premier League soccer match between Arsenal and Leicester City at the Emirates stadium in London, Friday, Aug. 11, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Leicester City's Jamie Vardy, centre celebrates with teammates after scoring his sides third goal of the game during their English Premier League soccer match between Arsenal and Leicester City at the Emirates stadium in London, Friday, Aug. 11, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η επιβεβαίωση του θανάτου του Vichai Srivaddhanaprabha μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του έφερε ρίγη συγκίνησης στο Λέστερ, με τους Βάρντι και Μαγκουάιρ να συγκινούν με τις αναρτήσεις τους για τον αδικοχαμένο ιδιοκτήτη.

Δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Η Λέστερ έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε πως ο ιδιοκτήτης της, Vichai Srivaddhanaprabha, σκοτώθηκε στη συντριβή του ελικοπτέρου του στο πάρκινγκ του King Power Stadium, με τα υπόλοιπα τέσσερα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας να είναι οι Nursara Suknamai και Kaveporn Punpare (μέλη της εταιρίας του Vichai Srivaddhanaprabha), ο πιλότος του ελικοπτέρου Eric Swaffer και η επιβάτιδα Izabela Roza Lechowicz.

Λίγη μόλις ώρα αφότου έσβησε και η τελευταία αχνή ελπίδα πως ίσως κάποιος βρισκόταν στη ζωή, οι Τζέιμι Βάρντι και Χάρι Μαγκουάιρ αποχαιρέτησαν τον ιδιοκτήτη των "αλεπούδων" μέσα από αναρτήσεις που προκαλούν ανατριχίλα.

"Δυσκολεύομαι να βρω τις σωστές λέξεις... αλλά για μένα είσαι ένας θρύλος, ένας εκπληκτικός άνδρας που είχε τη μεγαλύτερη καρδιά, η ψυχή της Leicester City Football Club.

Σε ευχαριστώ για όσα έκανες για μένα, την οικογένειά μου και το σύλλογο. Θα μου λείψεις πραγματικά... Αναπαύσου εν ειρήνη", έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Instagram ο Άγγλος διεθνής φορ, χρησιμοποιώντας το hashtag #theboss (το αφεντικό) και συνοδεύοντας το κείμεν με μία φωτογραφία του με τον Vichai Srivaddhanaprabha.

Από την πλευρά του ο Άγγλος διεθνής κεντρικός αμυντικός της Λέστερ, Χάρι Μαγκουάιρ, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του ιδιοκτήτη, όπου είχε τυλιγμένο το κασκόλ των "αλεπούδων" γύρω από το λαιμό του, με το μήνυμά του να είναι το εξής:

"Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το πώς αισθάνομαι. Ένας πραγματικά σπουδαίος, ευγενικός, αξιολάτρευτος άνδρας που θα λείψει πάρα πολύ σε όλους.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την υποστήριξη του προέδρου, όχι μόνο στο διάστημα που είμαι στην Λέστερ αλλά και κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αναπαύσου εν ειρήνη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ