PREMIER LEAGUE

Συνθήματα κατά του Ρανιέρι από εξαγριωμένους οπαδούς της Φούλαμ

Fulham manager Claudio Ranieri, left, shakes hands with Manchester United caretaker head coach Ole Gunnar Solskjaer prior the English Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage stadium in London, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Fulham manager Claudio Ranieri, left, shakes hands with Manchester United caretaker head coach Ole Gunnar Solskjaer prior the English Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage stadium in London, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Το ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε διπλή ζημιά στην Φούλαμ καθώς πέρα από την ήττα, μπήκε στο στόχαστρο των οπαδών των "κότατζερς" και ο Κλάουντιο Ρανιέρι.

Λίγο πριν τη έναρξη του αγώνα Φούλαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Κλάουντιο Ρανιέρι να δίνει το χέρι στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και τους δύο άνδρες να είναι γεμάτοι χαμόγελα (photo).

Το φινάλε ωστόσο βρήκε μόνο τον Σόλσκιερ να διατηρεί το κέφι του, αφού οι "κόκκινοι διάβολοι" επικράτησαν με 3-0 και μετρούν 8 νίκες και 1 ισοπαλία στα 9 ματς πρωταθλήματος που βρίσκεται στον πάγκο τους, την ώρα που ο Ιταλός "έβραζε στο ζουμί του".

Και αυτό γιατί εκτός της δεινής βαθμολογικής θέσης στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Λονδίνου (στο -7 από τη γραμμή της σωτηρίας), ο πρωταθλητής με την Λέστερ το 2016 τσάντισε τους φίλους των "κότατζερς" με τις κινήσεις του από τον πάγκο και τα... άκουσε.

"Δεν ξέρεις τι κάνεις" ("You don't know what you're doing"), τραγουδούσε ένα κομμάτι της εξέδρας απευθυνόμενο στον Ρανιέρι, εξαιτίας της απόφασης που πήρε στο 53' (και με το σκορ στο 2-0 για την Γιουνάιτεντ) να βγάλει από τον αγωνιστικό χώρο τον επιθετικό Αντρέα Σίρλε στο 53' και να ρίξει στη θέση του τον αμυντικό Σάιρους Κρίστι.

Την ώρα πάντως που αρκετοί οπαδοί έβαλαν ήδη στη "μαύρη λίστα" τον Ρανιέρι, ο Κάλουμ Τσέιμπερς υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να εμπιστεύονται τον Ρανιέρι.

"Η Γιουνάιτεντ είναι κορυφαία ομάδα αλλά είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Θα πρέπει από εδώ και πέρα να δίνουμε το 100%. Νομίζω ότι μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα απ'ότι παίξαμε σήμερα.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε πίστη και εμπιστοσύνη στον προπονητή. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να μαχόμαστε για να μείνουμε στην κατηγορία και αυτό ακριβώς θα κάνουμε".

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ