PREMIER LEAGUE

Συνεχίζει με Σέικσπιρ η Λέστερ

Συνεχίζει με Σέικσπιρ η Λέστερ

Με τον Κρεγκ Σέικσπιρ θα συνεχίσει στην άκρη του πάγκου της η Λέστερ. Ο 53χρονος τεχνικός ανέλαβε ως υπηρεσιακός μετά από την απομάκρυνση του Κλάουντιο Ρανιέρι, αλλά όπως φαίνεται θα παραμείνει μέχρι το φινάλε της περιόδου.

Με τον Κρεγκ Σέικσπιρ στην τεχνική ηγεσία φαίνεται πως θα ολοκληρώσει τη σεζόν η Λέστερ. Ύστερα απ' την απομάκρυνση του Κλάουντιο Ρανιέρι ο Σέικσπιρ ήταν ο εκλεκτός της διοίκησης, ώστε να αναλάβει ως υπηρεσιακός προπονητής.

Όπως προκύπτει απ' τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο πρώην βοηθός του Ιταλού τεχνικού θα παραμείνει στο "τιμόνι" της πρωταθλήτριας ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, μιας κι ακόμα οι "αλεπούδες" δεν έχουν προχωρημένες επαφές με κάποιον άλλο κόουτς.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του συλλόγου, Βιτσάι Σριβανταναπράμπα, δείχνει ικανοποιημένος για τα τελευταία επιτυχημένα αποτελέσματα στην Premier League και θεωρεί ότι ο 53χρονος είναι κατάλληλος, ώστε να απομακρύνει την ομάδα απ' την επικίνδυνη ζώνη.

Ακόμα, ο Σριβανταναπράμπα μαζί με τον γιο του και αντιπρόεδρο, Αγιάουατ, φέρεται να έχουν βρεθεί με την υπόλοιπη αποστολή σε ταξίδι στο Ντουμπάι και να έχουν ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές γι' αυτή την απόφαση.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ