PREMIER LEAGUE

Συγκινητικός Ντεφόου: Τα δάκρυά του για τον μικρό Μπράντλεϊ

Bradley Lowery, front, and England's Jermain Defoe attend the national anthems prior to the World Cup Group F qualifying soccer match between England and Lithuania at the Wembley Stadium in London, Great Britain, Sunday, March 26, 2017. Bradley Lowery is battling a rare form of cancer and is set to lead England out onto the pitch at Wembley on March 26. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Bradley Lowery, front, and England's Jermain Defoe attend the national anthems prior to the World Cup Group F qualifying soccer match between England and Lithuania at the Wembley Stadium in London, Great Britain, Sunday, March 26, 2017. Bradley Lowery is battling a rare form of cancer and is set to lead England out onto the pitch at Wembley on March 26. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο μικρός Μπράντλεϊ Λόουερι χάνει τη μάχη με τον θάνατο και όταν ο Τζερμέιν Ντεφόου ρωτήθηκε για τον φίλο του κατά την παρουσίασή του από την Μπόρνμουθ, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Τζερμέιν Ντεφόου παρουσιάστηκε την Πέμπτη (6/7) από την Μπόρνμουθ, ωστόσο το κεντρικό θέμα συζήτησης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου δεν ήταν η νέα ομάδα του, αλλά ο Μπράντλεϊ Λόουερι. Ο 6χρονος Μπράντλεϊ, ο μικρός υποστηρικτής της Σάντερλαντ ο οποίος δίνει εδώ και πολύ καιρό μάχη με τον καρκίνο, δεν έχει πλέον επαφή με το περιβάλλον, όπως γνωστοποίησε η οικογένειά του.

Όταν ο πρώην πια ποδοσφαιριστής της Σάντερλαντ και καλός φίλος του Μπράντλεϊ ρωτήθηκε γι' αυτόν, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, προσφέροντας μια συγκλονιστική εξομολόγηση μπροστά στην κάμερα.

"Είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο γιατί το κρατάω μέσα μου τόσο καιρό, προσπαθώντας να είμαι δυνατός για την οικογένειά μου και την οικογένειά του. Δεν ξέρω πως να περιγράψω με λέξεις το πώς νιώθω. Ήταν ιδιαίτερη η σχέση μου με τον Μπραντ. Μιλάω με την οικογένειά του κάθε μέρα, ήμουν μαζί τους πριν από μερικές μέρες και ήταν δύσκολο να τον βλέπω να υποφέρει τόσο. Νόμιζα πως ήμουν προετοιμασμένος γι' αυτό μετά από όσα πέρασα με τον πατέρα μου αλλά ήταν πολύ δύσκολο να βλέπεις ένα παιδί αυτής της ηλικίας, που το περνάει όλο αυτό για τόσο καιρό να φτάνει στο σημείο να υποφέρει.

Μπορώ να πω ότι είναι θέμα ημερών, αλλά θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Δεν υπάρχει μέρα που να ξυπνάω και να μην κοιτάω το κινητό μου ή να σκέφτομαι τον μικρό Μπράντλεϊ γιατί η αγάπη του είναι αυθεντική. Το βλέπω στα μάτια του όταν με κοιτάει. Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν άρρωστος, έτρεξε σε εμένα. Από εκείνη τη στιγμή η σύνδεσή μας ήταν άμεση", δήλωσε.

Κεντρική photo: AP/Kirsty Wigglesworth.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ