ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο μοιραίο ελικόπτερο δεν επέβαινε η κόρη του Vichai Srivaddhanaprabha

Στο μοιραίο ελικόπτερο δεν επέβαινε η κόρη του Vichai Srivaddhanaprabha

Παρά τους αρχικούς φόβους ότι στο μοιραίο ελικόπτερο βρισκόταν και η μεγαλύτερη κόρη του Vichai Srivaddhanaprabha, η 37χρονη Voramas, εντούτοις δεν επέβαινε και είναι καλά στην υγεία της.

Παρά τα σενάρια και τους αρχικούς φόβους ότι στο μοιραίο ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha, βρισκόταν και η μεγαλύτερη κόρη του, η 37χρονη Voramas Srivaddhanaprabha, εντούτοις δεν επέβαινε και είναι καλά στην υγεία της.

Ο 61χρονος Ταϊλανδός επιχειρηματίας συνήθιζε να ταξιδεύει με το ελικόπτερο με την οικογένειά του στα παιχνίδια της Λέστερ, αλλά όταν αποχώρησε το Σάββατο (27/10) από το King Power Stadium μετά το ματς με τη Γουέστ Χαμ (1-1), η κόρη του δεν ήταν μέσα.

Στο ελικόπτερο, πέρα από τους δυο πιλότους και τον Vichai, ήταν δυο ακόμη άτομα, όχι όμως η κόρη του. Ένα από τα πέντε θύματα που ήταν μέσα στο μοιραίο ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ, ήταν και μία βασίλισσα της ομορφιάς: η πρώην Miss Ταϊλάνδη, Nusara Suknamai.

Η Voramas Srivaddhanaprabha εργάζεται στην "King Power Group". Γεννήθηκε στην Ταϊλάνδη, αλλά πήγε σε οικοτροφείο στην Αγγλία. Έχει σπουδές πάνω στα υφάσματα και τη μόδα σε πανεπιστήμιο του Λονδίνου, ενώ έχει ακόμα δυο αδέλφια και μια αδελφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ