PREMIER LEAGUE

Στο "Γουέμπλεϊ η Τότεναμ τη νέα σεζόν

Monaco players warm up during a training session ahead of the Champions League soccer match between Tottenham Hotspurs and AS Monaco at Wembley stadium in London, Tuesday, Sept. 13, 2016. The North London giants will play all their home games in the 90,000 seater Wembley Stadium for Champions League contests and their quest to reach the knockout round starts against Monaco on Wednesday.  (AP Photo/Frank Augstein)
Monaco players warm up during a training session ahead of the Champions League soccer match between Tottenham Hotspurs and AS Monaco at Wembley stadium in London, Tuesday, Sept. 13, 2016. The North London giants will play all their home games in the 90,000 seater Wembley Stadium for Champions League contests and their quest to reach the knockout round starts against Monaco on Wednesday. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Τότεναμ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" μετά από 118 χρόνια και τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο "Γουέμπλεϊ", όσο κατασκευάζεται η νέα έδρα της.

Η Τότεναμ ανακοίνωσε ότι την επόμενη σεζόν ο σύλλογος θα αγωνίζεται στο "Γουέμπλεϊ", στο πλαίσιο της κατασκευής του νέου γηπέδου της.

Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας αποφάσισε την Παρασκευή την ενεργοποίηση της συμφωνίας με το μεγαλύτερο γήπεδο της Αγγλίας για τη σεζόν 2017-2018, υπογραμίζοντας ότι από το 2018-2019, τα "σπιρούνια" θα αγωνίζονται στο νέο, υπερσύγχρονο γήπεδό τους.

Το "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", έδρα του συλλόγου επί 118 χρόνια, πρόκειται να γκρεμιστεί και στη θέση του θα χτιστούν συγκροτήματα κατοικιών, στο πλαίσιο του "Northumberland Development Project", στο οποίο εντάσσεται και η κατασκευή του νέου γηπέδου της Τότεναμ σε γειτονική περιοχή.

Ο σύλλογος θα μετακομίσει από ένα γήπεδο 36.000 θεατών σε ένα γήπεδο 61.000 θεατών, κίνηση απαραίτηση στη σύγχρονη ποδοσφαιρική εποχή, για τη διόγκωση των εσόδων, κάτι που επεσήμανε και ο πρόεδρος Ντάνιελ Λίβι.

"Το 'Γουέμπλεϊ' θα αποτελέσει την έδρα μας για μία σεζόν και μετά θα επιστρέψουμε σε αυτό που θα είναι ένα από τα κορυφαία στάδια του είδους τους και το πιο μοναδικό στον κόσμο, αφού θα φιλοξενεί και παιχνίδια NFL. Ένα στάδιο που θα αποτελέσει κλειδί στη μελλοντική ανάπτυξη και επιτυχία. Τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, αυτή είναι μία συναρπαστική στιγμή στην ιστορία του συλλόγου", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λίβι.

Η Τότεναμ θα υποδεχθεί την Άρσεναλ για τελευταία φορά στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" για ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου την Κυριακή, ενώ το οριστικό "αντίο" θα δοθεί στις 14 Μαΐου με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ