PREMIER LEAGUE

Στη Λέστερ ως το 2023 ο Μαγκουάιρ!

Manchester United's Henrikh Mkhitaryan, right, challenges Leicester's Harry Maguire, left, during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Aug. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Henrikh Mkhitaryan, right, challenges Leicester's Harry Maguire, left, during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Aug. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Χάρι Μαγκουάιρ έμεινε στο δυναμικό της Λέστερ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αφού υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του με τις "αλεπούδες".

Παίκτης της Λέστερ θα παραμείνει ο Χάρι Μαγκουάιρ μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο 25χρονος διεθνής Άγλος σέντερ μπακ, το όνομα του οποίου έπαιξε δυνατά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με την πρωταθλήτρια Αγγλίας της σεζόν 2015-16.

Ο άλλοτε άσος της Χαλ, επέκτεινε τη συνεργασία του για έναν χρόνο, μιας και το προηγούμενο συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν το 2022. Το πιθανότερο είναι πως οι απολαβές του θα έχουν πάει προς τα πάνω, ίσως να έχει μπει και μεγάλη ρήτρα, ώστε να τον έχει "δεμένο" για τα καλά και να πρέπει να πάρει πολλά χρήματα για να τον παραχωρήσει μελλοντικά.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ