PREMIER LEAGUE

Σούπερ "νταμπλ" για Λέστερ

Σούπερ "νταμπλ" για Λέστερ

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι αναδείχτηκε καλύτερος προπονητής για το μήνα Νοέμβριο στην Premier League ενώ ο Τζέιμι Βάρντι πήρε αυτό του καλύτερου ποδοσφαιριστή.

Η Λέστερ προελαύνει στη φετινή Premier League όπου απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής μετά από 15 αγωνιστικές και όπως είναι λογικό τα μέλη των "αλεπούδων" έχουν τον απόλυτο σεβασμό στο Νησί.

Αυτό αποδείχτηκε και από τη σημερινή διπλή βράβευση που έγινε στο προπονητικό κέντρο της Λέστερ, με τον Κλάουντιο Ρανιέρι να παραλαμβάνει το βραβείο για τον καλύτερο προπονητή το μήνα Νοέμβριο στην Premier League (νίκες 2-1 με Γουότφορντ και 3-0 με Νιούκαστλ, ισοπαλία 1-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αυτό το διάστημα) και τον Βάρντι αυτό του καλύτερου παίκτη.

Σούπερ "νταμπλ" για Λέστερ

Ο 28χρονος Άγγλος φορ κερδίζει για δεύτερο συνεχόμενο μήνα το βραβείο ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σκόραρε και στα τρία ματς που έδωσε το Νοέμβριο, φτάνοντας έτσι τα 11 σερί ματς που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα (ρεκόρ από το 1992 και μετά).

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Ρανιέρι ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Τσέλσι ενόψει μάλιστα του αγώνα των δύο ομάδων τη Δευτέρα (14/12) στο "King Power Stadium", με τον Ιταλό να δηλώνει:

Σούπερ "νταμπλ" για Λέστερ

"Σημαίνει πολλά για μένα η Τσέλσι επειδή ήταν η πρώτη μου ομάδα στην Αγγλία και δούλεψα εκεί για τέσσερα χρόνια.

Είμαι πολύ υπερήφανος που ήμουν προπονητής τους αλλά αυτή είναι παλιά ιστορία. Η προσοχή μου είναι στη Λέστερ", τόνισε χαρακτηριστικά.

Σούπερ "νταμπλ" για Λέστερ

Ρανιέρι και Βάρντι πήραν τα βραβεία για καλύτερο παίκτη-προπονητή για το μήνα Νοέμβριο:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ