PREMIER LEAGUE

Σίτι - Τσέλσι: Ντε Μπράινε και Μαχρέζ απάντησαν στον Καντέ

Manchester City's Kevin De Bruyne celebrates with Fernandinho, left, after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Kevin De Bruyne celebrates with Fernandinho, left, after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι διαφήμισαν το ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι, με τον Καντέ να ανοίγει το σκορ για τους μπλε και τους Ντε Μπράινε και Μαχρέζ να κάνουν την ανατροπή για τους πολίτες (VIDEOS).

Εντυπωσιακό θέαμα με πολλές φάσεις προσέφεραν Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι στο πρώτο 45λεπτο, με το διάστημα αυτό να βρίσκει τις δύο ομάδες να έχουν πάρει φωτιά και να βρίσκουν αμφότερες το δρόμο προς τα δίχτυα.

Την αρχή την έκανε η ομάδα του Λάμπαρντ στο 21' εξαργυρώντας την εξαιρετική εικόνα της στο πρώτο 20λεπτο, με τον Κόβατσιτς να βρίσκει με τρομερή μπαλιά τον Καντέ και τον Γάλλο διεθνή μέσο να πατάει στην περιοχή της Σίτι για να νικήσει με αριστερό πλασέ τον Έντερσον για το 0-1.

Οκτώ λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των πρωταθλητών να μιλήσουν, με ένα γκολ που αποτύπωσε όλη την ποδοσφαιρική ευφυία του Κέβιν Ντε Μπράινε: ο Βέλγος βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής της Τσέλσι και άδειασε με υπέροχη ντρίμπλα τον Ζορζίνιο, για να κάνει το σουτ με το αριστερό και να γράψει το 1-1 αφού η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Κέπα.

Το ξέσπασμα όμως της Σίτι είχε και συνέχεια, με τον Ριγιάντ Μαχρέζ να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 37' με φοβερή ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ που έστειλε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του Τομόρι και να καταλήξει στη δεξιά γωνία της εστίας του Κέπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ