PREMIER LEAGUE

Σίτι- Τότεναμ: Πέταγαν φωτιές στο πρώτο μέρος Στέρλινγκ, Αγκουέρο και Ντε Μπράινε

Manchester City's Raheem Sterling, left, celebrates with Manchester City's Sergio Aguero after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Raheem Sterling, left, celebrates with Manchester City's Sergio Aguero after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Οι Στέρλινγκ και Αγκουέρο βρήκαν δίχτυα όπως και στην πρεμιέρα δίνοντας έτσι στην Μάντσεστερ Σίτι προβάδισμα με 2-1 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στην Τότεναμ (VIDEOS).

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καταιγιστική στην πρεμιέρα της φετινής Premier League και με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ραχίμ Στέρλινγκ και Σέρχιο Αγκουέρο που πέτυχαν τέσσερα γκολ μαζί (3 ο Άγγλος και 1 ο Αργεντινός με πέναλτι), διέλυσε με 5-0 την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο.

Το ίδιο επιθετικό δίδυμο έδρασε όμως και στην 2η αγωνιστική απέναντι στην Τότεναμ, με τον Στέρλινγκ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ των πρωταθλητών και τον Αγκουέρο το δεύτερο και να στέλνουν την ομάδα τους προηγούμενη με 2-1 επί των Λονδρέζων στην ανάπαυλα.

Κοινός παρονομαστής στα δύο γκολ ο Κέβιν Ντε Μπράινε που σέρβιρε φοβερές ασίστ! Η πρώτη ήρθε στο 20, με τον Βέλγο να βγάζει εκπληκτική μακρινή μπαλιά και τον Στέρλινγκ να παίρνει θέση στο δεύτερο δοκάρι για στείλει τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Λορίς για το 1-0.

Το γκολ αυτό δεν έμελε να δώσει για πολλή ώρα το προβάδισμα στους "πολίτες", καθώς τρία λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση από τον Λαμέλα, που βρήκε ελεύθερο πεδίο έξω από τη μεγάλη περιοχή της Σίτι και με ψύχραιμο αριστερό πλασέ νίκησε τον Έντερσον για το 1-1 στο 23'.

Ούτε όμως η χαρά των ανθρώπων της Τότεναμ κράτησε για πολύ, με την ομάδα του Γκουαρδιόλα να βρίσκει ξανά δίχτυα στο 35': ο Ντε Μπράινε έκανε πολύ ωραία κίνηση στα δεξιά, έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή στο πρώτο δοκάρι και ο Αγκουέρο με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λορίς για το2-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ