PREMIER LEAGUE

Σίτι - Τότεναμ: Ο Μόουρα εκτέλεσε με κεφαλιά τον Έντερσον

Tottenham's Lucas Moura, left, celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Tottenham's Lucas Moura, left, celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Τότεναμ δεν καταθέτει εύκολα τα οπλα απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, με τον Λούκας Μόουρα να σκοράρει με τρομερή κεφαλιά στο 56' και να ισοφαρίζει σε 2-2 για τα "σπιρούνια" (VIDEO).

Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε 2-1 στο ημίχρονο, ήταν σαρωτική στα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου όπου έβαλε την Τότεναμ στη μεγάλη περιοχή της, ωστόσο ήταν η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που βρήκε πρώτη δίχτυα στην επανάληψη.

Δράστης ο Λούκας Μόουρα, με τον παίκτη που έστειλε πέρυσι την Τότεναμ στον τελικό του Champions League με το εκπληκτικό του χατ-τρικ κόντρα στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, να χτυπάει και στο Μάντσεστερ 19 μόλις δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λαμέλα από τα δεξιά, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πετάχτηκε στο ύψος της μικρής περιοχής της Σίτι και με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον συμπατριώτη του Έντερσον για να φέρει εκ νέου το ματς στα ίσα (2-2)!

Photo Credits: AP Photo/Peter Dejong

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σίτι- Τότεναμ: Πέταγαν φωτιές στο πρώτο μέρος Στέρλινγκ, Αγκουέρο και Ντε Μπράινε
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ