PREMIER LEAGUE

Σίτι - Λίβερπουλ: Το "δοκάρι και μέσα" 2-1 του Σανέ (VIDEO)

Manchester City's Leroy Sane, applauds a teammate during their English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Ethiad stadium, Manchester England, Thursday, Jan. 3, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Manchester City's Leroy Sane, applauds a teammate during their English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Ethiad stadium, Manchester England, Thursday, Jan. 3, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Λίβερπουλ ισοφάρισε σε 1-1 τη Σίτι στο 64', αλλά στο 72' ο Λιρόι Σανέ με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα του Άλισον. (VIDEO)

Η χαρά της Λίβερπουλ μετά το γκολ της ισοφάρισης από τον Ρομπέρτο Φιρμίνο στο 64', δεν κράτησε για πολύ. Στο 72' ο Ραχίμ Στέρλινγκ πέρασε κάθετη πάσα στον Λιρόι Σανέ, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα του Άλισον, γράφοντας το 2-1 για τη Σίτι.

Δείτε πώς οι "πολίτες" απέκτησαν προβάδισμα για δεύτερη φορά στο σπουδαίο ματς της 21ης αγωνιστικής της Premier League στο "Etihad".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ