PREMIER LEAGUE

Σίτι και Γιουνάιτεντ τινάζουν την μπάνκα για Μαγκουάιρ

Leicester's Harry Maguire during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Leicester City and Chelsea at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, March 18, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Leicester's Harry Maguire during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Leicester City and Chelsea at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, March 18, 2018.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Πρόθυμες να ξοδέψουν πάνω από 72 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ εμφανίζονται οι Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με το "Sky Sports".

Ο Χάρι Μαγκουάιρ αποτελεί μήλον της έριδος για τις δυο ομάδες του Μάντσεστερ αυτό το καλοκαίρι και μένει να δούμε αν το καλοκαίρι ο διεθνής Άγγλος σεντερ μπακ της Λέστερ θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα ή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Η Σίτι και η Γιουνάιτεντ, όπως τονίζει σε ρεπορτάζ του το "Sky Sports", είναι διατεθειμένες να ξοδέψουν 72.5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Μαγκουάιρ. Ο σέντερ μπακ των "αλεπούδων" προέρχεται από πολύ καλές σεζόν, γι' αυτό και θέλουν να τον αποκτήσουν οι "Πολίτες" και οι "κόκκινοι διάβολοι".

Η Λέστερ βέβαια δεν βιάζεται, εξετάζει τις προτάσεις, μιλάει και με τις δυο ομάδες και θέλει να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση. Όσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, θα ήθελε να δοκιμάσει κάτι νέο, αν προκύψει η ευκαιρία, όμως την ίδια στιγμή παρουσιάζεται ευχαριστημένος στην ομάδα του.

AP Photo/Frank Augstein

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ