PREMIER LEAGUE

Σίτι - Γιουνάιτεντ: Έξαλλος ο Γκουαρδιόλα με απόφαση του VAR!

Manchester City's head coach Pep Guardiola, right, reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's head coach Pep Guardiola, right, reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Μάντσεστερ Σίτι ζήτησε χέρι στο φινάλε του πρώτου μέρους σε χέρι του Φρεντ μέσα στην περιοχή της Γιουνάιτεντ, με τον διαιτητή και το VAR να το αρνούνται και τον Πεπ Γκουαρδιόλα να εξοργίζεται (VIDEO).

Τρομερές συγκινήσεις επεφύλασε το ντέρμπι του Μάντσεστερ στο πρώτο ημίχρονο, με την Γιουνάιτεντ να αιφνιδιάζει την Σίτι και να προηγείται 2-0 απέναντι στους πρωταθλητές, χάρη στα γκολ των Ράσφορντ και Μαρσιάλ μέσα σε διάστημα έξι λεπτών.

Αυτά σημειώθηκαν στο 23' και στο 29΄', με τους γηπεδούχους να πιέζουν ωστόσο μετά το 30', να κλείνουν τους κόκκινους διαβόλους στα καρέ τους και να ωρύονται στις καθυστερήσεις για έναν μη καταλογισμό πέναλτι.

Ήταν στο 45+2' όταν ο Γουόκερ έκανε την παράλληλη πάσα και η μπάλα βρήκε στο δεξί χέρι του Φρεντ την ώρα που έπεφτε στο έδαφος (το χρησιμοποίησε ουσιαστικά για να κρατηθεί), με τον διαιτητή να δίνει αρχικά κόρνερ και την απόφασή του να μην αλλάζει μετά και από τον έλεγχο της φάσης από το VAR.

Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλους τους παίκτες της Σίτι αλλά και τον Πεπ Γκουαρδιόλα, που συνέχισε να διαμαρτύρεται στον τέταρτο διαιτητή μέχρι να δοθεί το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σίτι - Γιουναιτεντ: Ράσφορντ και Μαρσιάλ πάγωσαν το Έτιχαντ
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ