PREMIER LEAGUE

Σέφιλντ: Έστειλε μήνυμα στην Λίβερπουλ για "άσχημη φιλοξενία"

Sheffield United's Oliver McBurnie, right, celebrates scoring his side's first goal of the game with team mates during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Leicester City at Bramall Lane stadium, Sheffield, England. Saturday, Aug, 10 2019. (Richard Sellers/PA via AP)
Sheffield United's Oliver McBurnie, right, celebrates scoring his side's first goal of the game with team mates during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Leicester City at Bramall Lane stadium, Sheffield, England. Saturday, Aug, 10 2019. (Richard Sellers/PA via AP) RICHARD SELLERS/PA VIA AP

Η Λίβερπουλ κυνηγά στην έδρα της Σέφιλντ να πετύχει την 16η σερί νίκη της στην Premier League, με τον προπονητή της νεοφώτιστης, Κρις Γουάιλντερ, να στέλνει όμως μήνυμα στον Κλοπ πως θα κάνει τα πάντα για να του κάνει δύσκολη τη ζωή σε αυτό το ματς.

Η Λίβερπουλ καμαρώνει δικαίως για το εκπληκτικό 6Χ6 από την αρχή της σεζόν και συνολικά μετράει 15 διαδοχικές επιτυχίες σε αγώνες της Premier League (τελείωσε την περυσινή σεζόν με 9 σερι νίκες), ενώ είναι ήδη στο +5 από την πρωταθλήτρια των δύο προηγουμένων ετών Μάντσεστερ Σίτι.

Το μεσημέρι του Σαββάτου θα επιδιώξει να προσθέσει μία ακόμα νίκη στη μακρά αλυσίδα των νικηφόρων αγώνων της, ταξιδεύοντας στο Σέφιλντ για να αντιμετωπίσει την νεοφώτιστη Γιουνάιτεντ, ωστόσο μόνο εύκολη δεν θα πρέπει να περιμένει την αποστολή της στο "Μπράχαμ Λέιν".

Αυτό φρόντισε να το διατυμπανίσει άλλωστε ο τεχνικός των λεπίδων, Κρις Γουάιλντερ, που τόνισε με δηλώσεις του πως θέλει από τους παίκτες του να μη μπουν στον αγωνιστικό χώρο κοιτάζοντας με δέος τους αντιπάλους τους αλλά να παίξουν για να τους βγάλουν το λάδι.

"Δεν θέλω να δω τους παίκτες μου να μπαίνουν και να κοιτάζουν με θαυμασμό τους αντιπάλους, να τους μιλούν πριν το ματς και να συνεννοούνται για να ανταλλάξουν φανέλες μετά τον αγώνα.

Sheffield United's manager Chris Wilder shouts during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Crystal Palace at Bramall Lane in Sheffield, England, Sunday, Aug. 18, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Sheffield United's manager Chris Wilder shouts during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Crystal Palace at Bramall Lane in Sheffield, England, Sunday, Aug. 18, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Υπάρχει φυσικά τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο συλλόγων και θα προσπαθήσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο να μικρύνουμε τη διαφορά.

Δεν θέλω η Λίβερπουλ να έρθει στο σπίτι μας το απόγευμα του Σαββάτου και να φύγει έτσι απλά, λέγοντας πως πήρε ένα εύκολο τρίποντο", τόνισε ο τεχνικός της Σέφιλντ, για να προσθέσει για τον αγώνα-πρόκληση που περιμένει την ομάδα του:

"Ίσως χρειαστεί να αλλάξω λίγο την τακτική μας και να μην γυρίσω το σύστημα με τρεις στην άμυνα, αλλά με 10 ίσως και με 11".

Σημειώνεται πως αν και νεοφώτιστη, η Σέφιλντ έχει πραγματοποιήσει ένα άκρως ελπιδοφόρο ξεκίνημα στη φετινή Premier League, έχοντας συγκεντρώσει 8 βαθμούς μετά από τις πρώτες 6 αγωνιστικές, με πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα αναμφίβολα να είναι το 2-2 στην έδρα της Τσέλσι.

Photo Credits: Richard Sellers/PA via AP, AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κλοπ: "Δεν είδα την πιο ιστορική στιγμή του Champions League"
Τσέλσι - Λίβερπουλ 1-2: Άλωσαν το Λονδίνο και έκαναν το 6Χ6 οι κόκκινοι
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ