PREMIER LEAGUE

Σε συζητήσεις με τον Χόντσον η Λέστερ

Σε συζητήσεις με τον Χόντσον η Λέστερ
© GETTY IMAGES

Η Daily Mail αποκάλυψε πως η διοίκηση της Λέστερ συναντήθηκε με τον Ρόι Χόντσον την περασμένη Παρασκευή, έτσι ώστε να αντικαταστήσει τον Κλάουντιο Ρανιέρι. Δεν θα είναι άμεσες οι εξελίξεις

Η επιθυμία του ιδιοκτήτη της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha, είναι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "αλεπούδων" ο Ρόι Χόντσον, αντικαθιστώντας τον Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος απολύθηκε πριν λίγες ημέρες.

Η Daily Mail αποκάλυψε πως ο Χόντσον είχε συνάντηση με εκπροσώπους της διοίκησης της Λέστερ την περασμένη Παρασκευή.

Ο Srivaddhanaprabha θέλει προπονητή με εμπειρία, ο Χόντσον θα κλείσει τα 70 του χρόνια τον Αύγουστο και θέλει να επιστρέψει στην προπονητική μετά την απόλυσή του από την εθνική Αγγλίας, αλλά δεν "τρελαίνεται" για να πάει στην Λέστερ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόθεση των πρωταθλητών Αγγλίας είναι να συνεχίσουν για τα επόμενα ματς με τον υπηρεσιακό τεχνικό, Κρεγκ Σέικσπιρ και αν τα αποτελέσματα είναι καλά να μείνει στον πάγκο μέχρι το καλοκαίρι.

Ήδη πήρε σπουδαία νίκη επί της Λίβερπουλ το βράδυ της Δευτέρας, ενώ όσον αφορά στον Χόντσον, θα υπάρξουν νέες συζητήσεις τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ